07.06.2023

VIP PREDLOG: 19:00 Istanbulspor – Umraniyespor 1 1,70 4:0 WIN
—————————————-

TURSKA: SUPER LIG – 38. KOLO

Uzmite odmah jer ce kvota pasti..

Dakle situacija potpuno jasna za Istanbul, pobjedom ostaju u ligi a sreca po njih da gostima bodovi nista ne znace jer oni su vec ispali u drugu ligu.

Takodje Umraniyespor ima i kljucnih izostanaka, nece igrati povredjeni kapiten Glumak , Epureanu te suspendovani veznjaci Kogchu, Gurbulak i Sakkey,

Epureanu se posjekao kuci i mora na operaciju, on je poslednji dodan na spisak izostanaka;

Istina da su kod domacina bitna dva igraca pod upitnikom Eze i Ethemi medjutim gosti ce morati dosta rezervista i omladinaca ubaciti danas tako da je Istanbulspor jasan favorit i sve odlucuju sami danas, pobjedom ostaju sigurno u ligi bez obzira na ostale rezultate.

……………….

VIP TRIPLE:
——–
17:45 Cherno More – Ludogorets 0:1 win
2
1,50

19:00 Kristiansund – Molde 0:1 win
2
1,45

19:00 Besiktas – Konyaspor 3:3 lose
1
1,30

KVOTA: 2,82
————–
– BUGARSKA: PARVA LIGA – CHAMPIONSHIP – PLAYOFF – 35. KOLO

Poslednje kolo kod bugara gdje Ludogorets ima penal za titulu.

Naime ako pobjede danas sigurno su sampioni i ne moraju pratiti rezultat derbija Levski-CSKA.

CSKA Sofia inace ima samo 1 bod manje i igra tezak mec protiv velikog rivala.

Sreca po Ludogorets da domacin ne treba bodove, oni su sigurno ispod 4. pozicije i od zadnja 4 kola samo jedan remi su izborili a 3 meca izgubili.

Ova kvota bi bila i niza ali Ludogorets je danas bez najboljeg strijelca Igora Tiaga, koji je sakupio devet žutih kartona dok su dobre vijesti da se u tim vraca Bernard Tekpetei, koji je odslužio suspenziju.

Domacin manje vise kompletan i zbog toga i ova ”povisoka” kvota od 1,50

Inace od poslednjih 9 meceva Ludogorets je slavio u cak 8 a Cherno More ih je jednom dobio i to poslednji mec u kupu gdje je bilo 1:2 medjutim to je bila pirova pobjeda jer je Ludogorets slavio na penale i tako ih izbacio.

Sve u svojim nogama imaju gosti, imaju i najbolji tim ove lige i ne vjerujem da ce se kockati ta igraju na remi i prate mec CSKA nego ici po sva 3 boda i obezbjediti titulu na vrijeme.

– NORVEŠKA: NM CUP – 1/16 FINALA

Drugoligas protiv prvoligasa

Molde definitivno usao u top formu nakon loseg starta i vec su vezali 4 pobjede, dvije u kupu i dvije u prvenstvu.

U kupu su dominirali nad ekipom Surnadal u gostima 0:4 te kod ekipe Melhusa sa cak 0:6

U medjuvremenu u domacem prvenstvu dobili prvo kuci Sandefjord sa 5:0 i proslo kolo dosta bitna pobjeda kod nezgodnog Vikinga 3:4

Ove ce Molde sigurno izvesti dovoljno jak sastav da dobiju ovaj mec jer zele plasman dalje.

Ovo gostovanje nije daleko za Molde i spada u lokalni derbi tako da je to jos jedan razlog da trener ne odmara startere;

Kristiansund je trenutno 5. ekipa druge lige i mislim da je prevelika razlika u kvalitetu da bi izbacili Molde.

U poslednja 3 medjusobna duela slavio je Molde, poslednji 4. marta u prijateljskom duelu gdje su ih lagano dobili sa 0:4.

– TURSKA: SUPER LIG – 38. KOLO

Poslednje kolo gdje istina Besiktasu je dovoljan i 1 bod da bi pretekli Fenerbahce i zavrsili kao vicesampioni na drugoj poziciji medjutim poslednji je mec sezone i to na domacem terenu i sigurno je da ce ici po sva 3 boda.

Inace usli su u odlicnu formu i vezali cak 7 pobjeda u domacem prvenstvu. U zadnjih 5 kola zabijali su minimum po 3 gola sto je vise nego impresivno.

Konya zavrsava sezonu u sredini tabele, bili su mnogima tvrd orah i nezgodni u gostima medjutim danas ocekujem da Besiktas pred svojim navijacima bude motivisan i rjesi ovo u svoju korist te zavrsi sezonu kako treba.

Oba tima imaju izostanaka.

Besiktasu je suspendovan defender Masuaku (31/2 df) dok su povredjeni Saiss (25/1 df) i Sanuc (18/2 df).

Gostima suspendovan defender Calvo (30/3 df) a povredjeni drugi strijelac tima Muhammet Demir (22/6 att) te veznjak Cekici (22/2 mf)..

Danas i igrac domacina Cenk Tosun slavi rodjendan dok se od Besiktasa oprasta Atiba Hutchinson pa ce i njemu biti posvecen odredjen period vremena.

Sve u svemu bice dosta navijaca domacina i igrace sa vise motiva nego li Konya jer vlada ipak veliki rivalitet izmedju Fenera i Besiktasa i sigurno je da zele da sezonu zavrse ispred njih.

U prvom dijelu sezone na stadionu Konye Besiktas je slavio sa 1:2.

Facebook Comments

Comments

comments