15.07.2016

Kovačević Nemanja
7 hrs
VIP TIKET KVAL. ZA LIGU EVROPE:
—————————————–
18:30 Midtjylland – Vaduz 3:0 WIN
1
1,50

19:00 AIK Stockholm – College Europa 1:0 LOSE
3+
1,35

20:00 Genk – Budućnost 2:0 WIN
Hendikep 0:1
1
1,50

21:05 Austria Beč – Kukesi 1:0 WIN
1
1,20

KVOTA: 3,64
—————————
Midtjylland je ozbiljna danska ekipa koja je cak u rangu Kopenhagena, vec godinama su u top 3 danske ekipe a prosle sezone igrali odlicno u ovom takmicenju. Bili su u grupu s Napolijem, Bruggeom i Legiom da bi ispali tek od Uniteda. Poslednjih 6 meceva upisali su 6 pobjeda, 4 prijateljske i u dvomecu protiv tvrde Suduve bili bolji u oba meca sa po 1:0 u prvom kolu ovog takmicenja. Vaduz je inace ekipa iz Lihtenstajna li igraju u svicarskoj ligi i puni su stranaca. Sezonu zavrsili u donjem dijelu tabele i ne vidim kako mogu iznenaditi na ovom gostovanju.
AIK apsolutni favorit, jedan od najpoznatijih svedskih klubova igra protiv tima s Gibraltara i ovde ocekujem da svedjani dominiraju i napune mrezu koliko mogu, to jest koliko budu htjeli jer ce malo i odmarati zbog vikend utakmice s Malmeom ali 3:0 u najmanju ruku bi moralo biti.
Juce smo igrali hendikep na Ludogoretz protiv Mladosti i ovo bi trebala biti slicna utakmica s tim da je po meni Buducnost jos slabija od Mladosti jer su u ekipi uglavnom mladi i neiskusni igraci dok je Genk standardni clan evropskih takmicenja i ovde sve osim pa mozda i ubjedljive pobjed belgijanaca je ravno senzaciji. Oba tima manje vise kompletna s tim da su dva igraca napustila Buducnost. Genk je odigrao 5 pripremnih meceva i slavio u cak 4, remi samo protiv Liersa 0:0 dok je Buducnost vise sretno nego spretno izbacila Rabotnicki u prvom kolu ali to im je najveci domet, preko Genka nece moci.
Austrijski predstavnik protiv tima iz Albanije koji igra jako tvrdo ali vjerujem da ce domacin opravdati ulogu favorita jer razlika u kvaliteti je ocigledna. Kukesi danas ima dva bitna izostanka, nece igrati odbranbeni Memini (11/0 df) i napadac Moreira (8/1 f). Tim iz Beča odigrao pripreme odlicno, nanizali 4 pobjede i ovo bi morali dobiti na svom terenu jer su gostovanja uvjek nezgodna.
LikeComment
Seen by 64

Facebook Comments

Comments

comments