15.07.2016

VIP DUPLANJE:
——————-
22:30 Isner, J. – Ćorić, B. 3:0
1
1,30

17:30 Lajović, D. – Ward, J. 3:0
1
1,30

20:15 Odense – Silkeborg 0:0
1X
1,25

KVOTA: 2,11 WIN
———————-
– Davis kup gdje Hrvatska igra protiv Amerike i barem u ovom pojedinacnom mecu ne vidim prevelike sanse za Bornu. Mec se igra na tvrdoj podlozi a Isner je jedan od boljih servera danasnjice i protiv takvih igraca Coric ima dosta problema, svi znamo da se puno bolje snalazi na zemljanoj podlozi.

– Srbija je ovde bez Djokovica i Troickog i dosta toga pada na ledja Lajovica. Mec se igra na zemlji i to puno vise odgovara Dusanu kao i cinjenica da se mec igra u Srbiji. Ward je dosta pao u zadnje vrijeme i moze se reci ispao iz forme. Puno bolje igra na hardu tako da ful motivisani Lajovic ovo mora dobiti.

– Silkeborg je upravo usao u prvu ligu i ovo je prvo kolo. Misljenja sam da maksimalno mogu do boda jer Odense je jako solidan pogotovo sad s novim trenerom, preuzeo ih je Kent Nielsen. Prosli godine zavrsili na 7. mjestu dok kao sto rekoh Silkeborg ”osvojio” drugu ligu. Inace od prije Silkeborg je poznat kao jako slab gost, sjecam se jedne sezone, tada su upravo ispali u drugu ligu kada nisu imali niti jedne pobjede u gostima i tesko je vjerovati da ce je i sad ostvariti na startu prvenstva, bod je za njih premija. Inace gosti bez Salquista (3/0 df), Solberga (15/2 f) i Skyttea (9/1 mf).

Facebook Comments

Comments

comments