22.02.2017

VIP DUBL(WWIN):
—————-
20:45 Sevilla – Leicester 2:1
1
1,40

18:00 Fenerbahce – FK Krasnodar
Zbroj kartona (4.5) u regularnom vremenu? 8 kartona
Više, OVER
1,50

KVOTA: 2,10 (4/10) WIN +44,00€
———————
Svi znamo da je u fudbalu i sportu sve moguce ali u ovom trenutku prema svim segmentima cini se nemoguce da ovde Leicester dodje do boda a sva 3 bila bi vec naucna fantastika. Mislim da je za njih ovde i minimalan poraz uspjeh pa onda da na svom terenu pokusaju nesto jer na ovom terenu Sevilla je jednostavno prejaka i ovde su padale i dosta jace ekipe. Da podsjetim, Leicester je prosle sezone nekim cudom osvojio Premier ligu a ove godine bore se za opstanak, ispali iz svih kupova i ostalo im jos ovo takmicenje koje su odradili jako dobro u prvom dijelu (grupnoj fazi) ali ovo je nokaut faza i kao sto rekoh Sevilla na ovom terenu je tukla i puno jace ekipe. U španskom prvenstvu Sevilla ovde ima omjer od 9 pobjeda, 1 remi i samo jedan poraz i to od Barcelone i poslije Reala najbolja domacinska ekipa lige. Leicester kao sto rekoh bori se za opstanak u ligi koju su osvojili prije manje od godinu dana. Ocajna forma pa i igra i tako su u poslednjih 7 meceva upisali jednu pobjedu i to u kupu nakon produzetka protiv Derbija, 1 remi i 5 poraza a poslednji je bio u kupu od nizeligasa Millwalla 1:0 koji ih je dobio cak sa igracem manje. Jednostavno ne znam sta lisice mogu uraditi veceras u Španiji da izbjegnu poraz jer trenutno djeluju previse loše.

Liga Evrope i uzvratni mec gdje Fener mora juriti zaostatak od jednog gola, dakle u Rusiji su porazeni 0:1. Ovde mi je najpametnije uzeti over kartona jer rezultat je aktivan i kako vrijeme bude odmicalo domacin ce biti sve nervozniji ako ne zabije a jos vise nervoze ako prime gol. Prosli mec kada je Krasnodar bio domacin bilo je podijeljeno 5 kartona sto bi i danas bilo dovoljno da nam prodje predlog.
Sudija ovog meca je poljak Paweł Raczkowski koji je dosta pogodan za ovu opkladu. Njegovih poslednjih 9 duela koje je sudio izgleda ovako. Ajax-Celta (7 zutih kartona), Malta-Slovenia (6 zutih), Leczna – Ruch (2 zuta i 1 crveni karton), Austria Wien – Astra (9 zutih i 1 crveni karton), Wisla Krakow – Lech Poznan (7 zutih i 1 crveni karton), Cracovia -Gornik (3 zuta), Korona-Lechia (5 zutih), Ruch-Cracovia (1 zuti) i poslednji mec Nieciecza-Lechia Gdansk (5 zutih kartona. Dakle jako solidan sto se tice javih opomena a ova dva tima se bas i ne vole previse i ocekujem dosta grubu igru i minimum 5 kartona od Paweła.

Facebook Comments

Comments

comments