19.04.2017

Kovačević Nemanja
21 hrs
VIP DUPLANJE(WWIN):
—————–
18:00 Željezničar – Široki Brijeg ODGODJENO
Zbroj golova (3.5) u regularnom vremenu?
Manje, UNDER 1,26

20:45 Monaco – Dortmund 3:1
Prolaz
1
1,32

20:45 Barcelona – Juventus
Tko će izvesti više kornera u regularnom vremenu? 13:4
1
1,21

KVOTA: 2,01 WIN
—————————-
Analize ce biti kratke jer i nema potrebe za filozofijom. Uzvratni mec kupa Bosna gdje Široki ima prednost iz prvog meča od 1:0 i ovde očekujem da igraju bunker a ni domacin ne smije srljati jer primljen gol bi ih bukvalno izbacio. Poznato je i kako se igra tvrdo u BiH ligi tako da ne vidim ovde nikako 4 gola.
Po meni smjesna kvota na ovaj tip. Dakle ovde nam odgovaraju i porazi Monaca od 0:1 i 1:2 kao i svaki remi i naravno pobjeda Monaca. Sve sam napisao u singlu pa se necu ponavljati. Dortmund je taj koji se mora otvoriti a onda Mbappe i Falcao kaznjavaju svaku gresku.
Monaco ce bez suspendovanog Fabinha dok Dortmund i dalje bez Reusa, Schurrlea i Gotzea a bez ovog trojca mislim da ne mogu ovde do prolaza dalje.
Ovo bi moralo lagano proci jer Barcelona je ta koja ce imati i posjed lopte i napadati konstantno a ekipa koja stalno napada dobijai dosta kornera sto je logicno. Juve ce se ovde bazirati na odbranu i ova kvotica mi se svidjela za duplanje. Inace i u prvom mecu Barcelona je izvela vise kornera, cak 8 komada dok je juve imao 5.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 97

Facebook Comments

Comments

comments