19.04.2017

VIP DUPLANJE (WWIN):
—————–
20:45 Monaco – Dortmund 3:1
Prolaz
1
1,37

20:00 Olympiacos – Efes 87:72
Konačni pobjednik
1
1,31

21:00 Real M. – Darussafaka 83:75
Konačni pobjednik
1
1,14

KVOTA: 2,01 WIN
—————————-
– Kvota koja previse mami da bi se preskocila. Dakle ovde nam odgovaraju i porazi Monaca od 0:1 i 1:2 kao i svaki remi i naravno pobjeda Monaca. Sve sam napisao u singlu pa se necu ponavljati. Dortmund je taj koji se mora otvoriti a onda Mbappe i Falcao kaznjavaju svaku gresku.
Monaco ce bez suspendovanog Fabinha dok Dortmund i dalje bez Schurrlea i Gotzea a bez njih mislim da ne mogu ovde do prolaza dalje. Aubameyang mislim da nije dovoljan za Dortmund jer Monaco je kolektiv jako dobro fizicki spreman iako igraju na 3 fronta i ako su mogli u sred Dortmunda dobiti sa 3:2 mogu i kuci izgubiti ako nista 0:1 ili 1:2, tesko je vjerovati da ce ovo njemci dobiti sa dva gola razlike.

– EUROPA: Euroleague – Playoff – Finale
Necu duziti jer nema sta puno pisati ni za ovaj meč ni za Real. Iako nikad nisam volio igrati na pobjede u košarci mislim da danas ne bi smjelo biti iznenadjenja i da će ovo iskusni grci dobiti u svojoj dvorani. Poslednji mec u ranijoj fazi prosle godine dobili su ih ovde sa 90:66. Puno im znaci domaci parket i to ce im biti najjace oruzje tako da mislim da ce iskusni Spanoulis, Printezis i ostatak ekipe znati slomiti otpor turske ekipe.

– Isto vazi i za Real. Postoji razlika u kvalitetu. Dqarussafaka iako je izdvojila silne pare ponovo me nicim nisu impresionirali na terenu, rekao bi prosjecan tim evrolige i u Madridu ce jako tesko bilo sta uraditi jer Lull, Ayon, Fernandez, Carrol, Randolph pa cak i mladi Luka Doncic tesko ce dozvoliti neko izenadjenje.

Facebook Comments

Comments

comments