17.03.2018

NBA PREDLOZI(WWIN):
——————-
23:00 Milwaukee – Atlanta
Milwaukee/G.Antetokounmpo (26.5)
Manje 1,85

00:00 New Orleans – Houston
Broj koševa New Orleans/A.Davis (27.5)
Više 1,85

01:30 San Antonio – Minnesota
Broj koševa San Antonio/L.Aldridge (23.5)
Više 1,85

02:00 Utah – Sacramento
Sacramento/Z.Randolph (13.5)
Manje 1,85

01:00 Memphis – Denver
Broj koševa Denver/W.Barton (13.5)
Više 1,85

KVOTA: 21,87
————————
Analize ce biti kratke. Gianis ce veceras igrati dosta i na poziciji 5. Imaju lagan posao sa Atlantom pa je moguc i blowout. Zbog izostanka Zelera igrace tu poziciju a zdravi su i Bledsoe i Midleton i Parker tako da grk ne mora previse forsirati.

Davis prva napadacka opcija pelicana. Nema Cousinsa i dalje i ocekujem od njega najvise suteva. Njihov prosli duel ubacio je tacno 27 poena, uzeo cak 22 suta a tada je i Cousins igrao. Ako ne bude blowout obrva bi morao preko.

Spursi i Minesota odigrace punom parom ovaj mec. Spursima treba pobjeda jer jos nisu ni obezbjedili play off. Njihova glavna uzdanica je Aldridge i bez njegovih poena ne mogu do pobjede protiv Minesote koja igra dobro i bez Butlera. Prosli mec New Orleansu ubacio je 25 a kolo prije toga Orlandu 24 poena. Vjerujem da i veceras ide u over.

Randolph mozda i ne zaigra jer je b2b utakmica ali ako bude igrao ne vidim ga puno na parketu, ipak je to veteran i pazi mu se dosta minutaza pa zato cesto preskace ove b2b utakmice. AKo zaigra cekaju ga Favors i Gobert a ovde i blowout jako moguc pa veceras ga ne vidim preko.

Bartonu veceras skace usage rate jer ne igra Garry Haris, najveci potrosac lopti. Jokic ce imati posla s Gasolom u reketu tako da od Bartona se ocekujem minimum 14 poena ako ne vise.

**Gary Harris (knee) ruled out Saturday.**

**Will Barton and Jamal Murray are the primary beneficiaries with Harris sidelined, as they will see a spike in their usage rates. **

Facebook Comments

Comments

comments