17.03.2018 (jedini nba single)

Kovačević Nemanja
21 hrs
VIP NBA PREDLOG: 00:30 Brooklyn – Dallas 1 1,70 114:106 WIN
———————————————
SAD: NBA

Znate i sami da jako jako rijetko igram na pobjede neke ekipe u ovom takmicenju ali ispostujem info i kad je kvota value. Dallas je kako bi amerikanci rekli u tankmode, dakle pobjeda im ne treba, cuvaju igrace i ono sto je bitno ovo im je back to back utakmica. Igrali su sinoc iscrpljujuci mec u gostima kod Toronta i porazeni su nakon produzetka 122:115. Barnes je sinoc za Dallas utrpao 27 poena a veceras nece igrati jer odmara (info upravo objavljen). Pored njega nema Metjusa (nije igrao ni sinoc) kao ni Mejria a pod velikim upitnikom je JJ Barea kao i prvi plej rokie Denis Smith. Jako bitna je sitacija sa Smithom jer bez njega onda bi Dallas bio laka meta. Iz tabora gostiju jos ranije su izjavili da Smith nece igrati b2b utakmice a ovo je upravo takav slucaj pa se nadam da nece promjeniti odluku.

**Harrison Barnes (rest) listed out Saturday.**

**JJ Barea (rib) listed doubtful Saturday.**

**Last weekend, the Mavs said they didn’t want to play DSJ on a back-to-back set, so there’s a very good chance they still feel the same way for tomorrow in Brooklyn. **

Brooklyn nije neka sila ali u ovakvim uslovima morali bi dobiti, imaju dosta veci roster i iako im odbrana jako lose funkcionise, u napadu su solidni.

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 83
Comments

Facebook Comments

Comments

comments