31.03.2018

VIP PREDLOG: 08:30 Brisbane Roar – Central Coast 1 1,67 1:0 WIN
————————————————–
AUSTRALIJA: A-League – 25. kolo

Ocekivao sam mozda i manju kvotu jer ovde domacin ulazi silno motivisan i pred svojim navijacima kojih ce sigurno biti dosta zeli sva 3 boda. Naime Brisbejnu su neophodni bodovi u borbi za play off. Trenutno su mjesto ispod zone play offa sa samo jednim bodom manje od Wanderersa koji sutra imaju tesko gostovanje u Melburnu i Brisbane se s razlogom moze nadati da ce im Melburne otkinuti bodove ali zato oni moraju odraditi svoj posao i uzeti ovde sva 3 boda. U zadnja 3 meca upisali su dvije pobjede i jedan remi, dakle u solidnoj formi docekuju ekipu koja je manje vise odradila svoj posao za ovu sezonu jer jedino im preostaje da ne budu zadnji. Imaju 2 boda vise od poslednjeplasiranog Wellingtona i utakmicu manje.
Gosti su vezali 3 poraza a u medjusobnim duelima u poslednjih 10 meceva uspjeli su uzeti samo jedan jedini bod danasnjem protivniku. http://prntscr.com/iyojys

Kod domacina jedino treba spomenuti izostanak defanzivca Papanodopulosa (15/3 df) dok gostima fale veznjaci Hiraej (19/0mf), De Silva (21/3 mf) i defanzivac Golec (22/0 df). Motiv pa razlika u kvalitetu morali bi presuditi u ovom slucaju, poslednja sansa vjerovatno za Brisbane da ide u play off.

Facebook Comments

Comments

comments