31.03.2018

VIP PREDLOG: 16:00 Birmingham – Ipswich 1 2,10 1:0 WIN
——————————————-
ENGLESKA: Championship – 39. kolo

Domacin jako motivisan ulazi u ovaj duel, gori im pod nogama i bore se za opstanak. Trenutno su u zoni ispadanja sa samo jednim bodom manje od sigurne zone. Doveli su novog trenera koji je trenirao i Swansea i Leeds, to je Garry Monk. Od kako je on dosao prvo su upisali sva tijesna poraza uz dobru igru a onda se izgleda poslozilo sve proslo kolo i razbili su Hulla sa 3:0. Danas im u goste dolazi ekipa kojoj bodovi skoro nista ne znace. Ipswich ima samo matematicke sanse za play off 7 kola prije kraja i to ce biti nemoguca misija s obzirom da zaostaju 10 bodova a ispred njih ima vec 6 ekipa. Dakle Ipswich je bezbrizan bodovno i danas su oslabljeni.
Neki igraci fale od prije ali ima i svjezih izostanaka. Out su Bishop (4/0 mf), Huws (6/0 mf), Carrol (4/1 mf), napadac McGoldrick (22/6 golova, att) i drugi strijelac tima Joe Garner (32/10 golova). Ima tu jos manje bitnih izostanaka igraca koji su povredjeni cijelu sezonu.
Kod domacina vraca je bitan defanzivac Grounds (27/0 df) a fali najbolji strijelac Gallagher (27/6 att) koji nije npr igrao ni prosli duel a Birmingham je slavio 3:0. Sigurno je da ce domacin vise traziti pobjedu i nadam se da ce do nje i doci.

Facebook Comments

Comments

comments