16.06.2018

Kovačević Nemanja
18 hrs
VIP PREDLOG: 15:00 Argentina – Island
Hendikep kornera (Argentina -1.5) u prvom poluvremenu 1 1,93 6:0 WIN
—————————————————–
Argentina cudno za reci ali provukla se u kvalifikacijama ali jednostavno to je Argentina. Iako su se bukvalno jedva plasirali u poslednjim mecevima ponovo vaze za jedne od kandidata za trofej ili minimum polufinale. Kada ekipa ima toliko zvijezda i lidera kakav je Messi to je i logicno. Oni ce vjerujem sav svoj kvalitet pokazati na ovom turniru. Osim Messija, najboljeg strijelaca reprezentacije u istoriji, tu je još nekoliko kvalitetnih imena. Na popisu je i igrač Juventusa, te velika nada ove reprezentacije, Paulo Dybala a nikako ne treba zaboraviti Higuaina i Aguera. Igraci koji mogu svakome u bilo koje doba zabiti gol. Mascherano i dalje komanduje u veznom redu te igrači PSG-a, Angel di Maria i Giovani Lo Celso. Tu su i Banega (Sevilla), Biglia (Milan) te Lanzini (West Ham).

Što se tiče opklade a da uzmem recimo neku solidnu kvotu odabrao sam kornere i to u prvom poluvremenu. Dakle Argentina mora izvesti 2 kornera minimum više od Islanda u prvih 45 minuta. Jasno da ce lopta biti u njihovim nogama veliku vecinu meca a obicno napadnu sto se i ocekuje odmah na pocetku i gore navedeni igrači (ne zna se ko je opasniji) mogu ugroziti gol i napraviti dovoljan broj kornera vec u prvom dijelu. Nakon kvalifikacija Argentina je odigrala 5 prijateljskih meceva i ovako izgleda njihov ucinak kornera u PRVOM POLUVREMENU.

30.05.18 FI Argentina Haiti 5 : 0
27.03.18 FI Španjolska Argentina 0 : 4
23.03.18 FI Argentina Italija 1 : 0
14.11.17 FI Argentina Nigerija 4 : 0
11.11.17 FI Rusija Argentina 1 : 3

Dakle ovaj predlog prošao je u 4 od 5 pripremnih meceva. Samo protiv Italije bilo je 1:0 u kornerima u prvom dijelu na kraju je bilo 3:1 u kornerima. Island ce se sigurno vise braniti nego napadati, čekaće šanse iz kontre i polukontre jer ako se otvore rano onda će gaučosi pokazati sav napadački arsenal. Inače Island nije u formi, poslednje 4 pripremne utakmice nisu dobro izgledale, 3 poraza i 1 remi. Vjerujem da ce ovde gaučosi dominirati od početka meča i sasvim logičan predlog kada se sve uzme u obzir pogotovo po ovako finoj kvoti.

Like
Comment
Seen by 59

Facebook Comments

Comments

comments