19.07.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP PREDLOG: 18:00 Molde – Glenavon (-2,5) h1 1,85 5:1 WIN
———————————————-
Europa League – Kvalifikacije – 1/8-finala

Tip je da Molde dobija mec s minimum 3 gola razlike, mozete pokusati i na golove, 4+ itd. Glenavon je amaterski tim iz Sjeverne Irske i u prvom duelu napravili su senzaciju dobivsi Molde na svom terenu 2:1. Ni sami vjerovatno ne znaju kako su to uspjeli ali danas na stadionu Moldea na vjestackoj travi nemaju sanse i mislim da ce norvezani ovo lagano dobiti. U tom prvom mecu Molde je bio bolji ali su olako shvatili protivnika i primili 2 gola a uspjeli su i penal promasiti.
Mozda bi ovo i preskocio ali Glenavon je danas bez 5 igraca koji su iz bizarnih razloga odsutni. Vecina ih je na godisnjem odmoru sto je smijesno dok se igra jedno ovakvo takmicenje. Najbitniji izostanak je mozda Marshall (Df 38/3) koji je prosli mec zabio gol i asistirao kod drugog gola. Pored njega nema prvog golmana Tuffeya (Gk 38/0), najboljeg strijelca Mitchella (Att 37/18), Singletona (Df 32/3) i Clingana (Mf 30/12, drugi strijelac).
Jasno je da ce gosti igrati bunker ali Molde za klasu jaca i kvalitetnija ekipa i ocekujem da dobiju ovo visokom razlikom, dakle minimum 3 gola razlike.
https://www.newsletter.co.uk/…/gary-hamilton-glenavon-boss-…

Facebook Comments

Comments

comments