21.07.2018

VIP DUBL:
————-
17:00 Termalica – Bytovia B. lose
1
1,45

17:30 Skalica – B.Bystrica 2:1 win
1
1,40

KVOTA: 2,03
———————-
POLJSKA: Division 1 – 1. kolo

Domacin ispao iz prve lige ali veliki su favoriti za ekspresni povratak. Nosioci tima su ostali tako da ova ekipa jos uz pomoc iskusnog Kielba, bivseg igraca Korone mogu natrag odakle su dosli za samo jednu sezonu.
Gosti se negdje zovu i Drutex-Bytovia ali ostali su bez te kompanije Drutex, glavnog sponzora kao i gomile igraca. Najbolji strijelac Janusz Surdykowski otisao je u Chojniczanku a pored njega jos 15 fudbalera.
http://prntscr.com/k97oo4
Pripreme odradili jako lose, 3 prijateljska meca i sva 3 izgubljena dok je danasnji domacin odigrao 4 pripremna meca i niti jedan poraz, dvije pobjede i 2 remija. U ovom duelu su poprilicni favoriti. Sreli su se samo dva puta u istoriji:

Međusobni mečevi: TERMALICA B-B. – BYTOVIA
24.05.15 DIV Drutex-Bytovia Termalica B-B. 2 : 3
02.11.14 DIV Termalica B-B. Drutex-Bytovia 1 : 0

Slovacka 2. liga

Skalica je proslu sezonu zavrsila na 2. poziciji i umalo se plasirala u najjacu ligu Slovacke ali presudio je gol u gostima Senice i tako se Senica spasila ispadanja iz prve a Skalica ostala u drugoj ligi. I ove sezone moze se ocekivati da ce Skalica biti u vrhu i mozda ovaj put i direktno otici u visi rang. Imaju i novog trenera, dosao je Jozef Dojčan a od pojacanja treba izdvojiti Patrik Abrahama iz Nitre, Jamricha iz Moravchea, Tomovic dosao iz Trnave, Nagy, veznjak Hruska, janosik itd.
Gosti su novajlija u ligi. Zavrsili su kao prvoplasirani u takozvanoj trecoj ligi (divizija c) i sada odmah u prvom kolu imaju jako tesko gostovanje. Ekipu skoro da i nisu mjenjali u odnosu na proslu sezonu, dosao je samo napadac Fajcik i mislim da ovde mora presuditi razlika u kvalitetu, Skalica pogotovo na svom terenu sigurno bolja ekipa.

Facebook Comments

Comments

comments