31.01.2018

VIP PREDLOG: 18:00 Wigry Suwalki – Garbarnia Krakow 1 1,85 2:1 WIN
————————————————–
POLJSKA: Division 1 – 8. kolo

Jako solidna kvota na pobjedu domacina koji bi morao biti blizi bodovima u ovom susretu. 
Suwalki je vezao dvije pobjede i to obe na ovom terenu, prvo 3:2 protiv Termalice B.B. i proslo kolo 2:0 nad Olsztynom. Dakle u dobroj formi docekuju ovaj duel. U ljetnom prelaznom roku poprilicno su izmjenili tim ali sigurno nisu slabiji u odnosu na proslu sezonu. Doveli su jako solidna pojacanja, npr Najemski iz Legije, Adrian Karankiewicz iz Stomila, Kuriata iz Mazila, Bartosz Mroczek iz Sokol Aleksandrova, Filip Karbowya iz Gornik Leczne, mladog ofanzivnog veznjaka Robert Bartczaka iz Legije itd.

S druge strane Garbania je poslednja na tabeli, jedna pobjeda, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 4:14. Proslo gostovanje primili su cak 5 komada od Tychya (5:0) a proslo kolo na svom terenu poraz 0:1 od Sandecje. Imaju problema i s povredama i za ovaj duel ne mogu racunati na 6 igraca, nece nastupiti Wojciech Wojcieszyński, Michał Czekaj, Tomasz Ogar, Jakub Wróbel, Krzysztof Kalemba i Paweł Pyciak. http://prntscr.com/koovqa

Damian Nieśmiałowski se vratio s pozajmnice iz Tychya ali i on je povrijedjen i trebao bi zaigrati tek krajem septembra.

http://gkstychy.info/…/14051,niesmialowski_ponownie_wypozy…/

Po ovoj kvoti i svemu navedenom prednost se mora dati domacem timu.

Facebook Comments

Comments

comments