01.09.2018

Kovačević Nemanja
29 August at 21:20

VIP PREDLOG: 18:00 Tychy – Warta Poznan 1 1,65 1:0 WIN
——————————————-
POLJSKA: Division 1 – 8. kolo

Tychy proslu sezonu zavrsio na 4. poziciji i visi rang (prva liga) im je umakla za samo 3 boda. Ovaj tim se i solidno pojacao i sto je bitno zadrzao okosnicu ekipe od prosle sezone. Doveli su Kowalczyka iz Rucha, golmana Kormana iz Legije, lijevo krilo Stebleckog iz Chojnice, napadaca Giela iz Belchatova i jos dosta igraca iz omladinskog pogona kao i timova iz druge i trece lige.
http://prntscr.com/kode01

Warta je novajlija u ligi, zavrsili su kao 3. u divison 2. i tako usli u visi rang. Ove sezone imaju dosta problema s finansijama i to je glavni razlog zasto im predvidjam poraz u ovom duelu. Juce nisu odradili ni trening iz protesta. Ne dobijaju plate a doslo je do toga da cak nemaju ni osnovne uslove za trening kao sto je obicna pitka voda. Ovako se to dalo prevesti sa google translate, jedan dio clanka poljskih novina:

**U utorak, nogometaši Warta Poznan nisu otišli na trening. To je oblik prosvjeda koji su igrači poduzeli protiv kaosa koji apsorbira klub. Mjesecima nema novca za njihovo plaćanje, a nedavno je dovoljno zaustavljen za vodu tijekom treninga. Vladajuća obitelj Pyżalski ima financijske probleme, klub više nije zainteresiran za njih, ali usprkos spremnom kupcu za pregovore s klubom zastoje. Stvar je jasan u ovom trenutku – ili će u narednih nekoliko dana igrači Piwawa potpisati ugovor s novim ulagačem ili će se klub povući iz natjecanja.**

http://weszlo.com/…/pilkarze-warty-oglosili-strajk-sprzeda…/

Dakle ukoliko se uskoro ne pojavi novi investitor i sponzori klub ce se povuci iz takmicenja a za dva dana jako tesko da ce se nesto drasticno promjeniti. Warta vezala dva poraza.

Posljednji mečevi: WARTA
25.08.18 DIV Warta LKS Lodz 0 : 2
22.08.18 DIV Podbeskidzie Warta 4 : 1

Tychy prosli duel na ovom terenu zabio cak 5 komada Garbarniji, bilo je 5:0, nakon toga 1:1 u gostima kod Stala. Odlicna prilika za nova 3 boda.

Facebook Comments

Comments

comments