04.09.2018

Kovačević Nemanja
Yesterday at 19:50

VIP PREDLOG: 20:45 Maidenhead – Eastleigh 1 2,05 2:0 WIN
———————————————
ENGLESKA: Vanarama National League

Domacin proslu sezonu zavrsio na 12. poziciji dok su gosti bili 14. Eastleigh ce tesko nesto ovde napraviti ponajvise zbog problema s povredjenim igracima. Tih problema imali su i proslo kolo kad su lagano porazeni 4:0 od Harrogatea. Boyce (Df 6/0), Jones (Mf 2/0) i Hollands (Mf 7/0) propustili su prosli duel a propustice i ovaj dok je klub zadesio jos jedan udarac a to je povreda najboljeg strijelca McCalluma koji je u 8 nastupa zabio 4 gola. Upao je 19-godisnji Ollie Dennett kao i debitant Tom Bearwish. Boyse se povrijedio u prvom poluvremenu i umjesto da ostane u svlacionici nastavio je igrati i izvrnuo skroz glezanj nakon samo 5 minuta igre u drugom dijelu.
McCallum je takodje muku mucio prosli duel s povredom i kada je Harrogate zabio 3. gol u 80′ minuti trener nije imao pravo na izmjenu nego je McCallum napustio igru i ostali su sa 10 igraca da bi ga postedio totalne povrede. Ovaj duel bi morao propustiti 99%.

**Eastleigh coped as best they could but, when sub Mark Beck made it 3-0 in the 80th minute, Hessenthaler decided enough was enough and took McCallum off to spare him further damage.**

Takodje gosti su ostali bez sponzora i zbog toga im je ovako skucen roster, nije se imalo para za pojacanja. Klub su napustili Togwell, Wood, Read, Hoyte itd.

http://prntscr.com/kq5sdr

Ove godine u februaru mjesecu na ovom terenu Maidenhead je slavio sa 3:1. Oni su svoju formu poboljsali nakon loseg starta i tako u zadnja 3 meca imaju dvije pobjede i 1 remi. Ovo je odlicna prilika za jos 3 boda sa ovako limitovanim sastavom gostiju u kojem ce biti i 19-godisnjaka.

http://www.dailyecho.co.uk/…/16683407.eastleighs-injury-cr…/

Facebook Comments

Comments

comments