12.10.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP PREDLOG: 18:00 Extremadura – Cadiz (KARTONI 4,5) VIŠE 1,67  14 WIN
—————————————————-
ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 9. kolo

U Willam Hillu granica najpovoljnija. Recimo u Unibet kladionici ista kvota po granici 5,5 tako da ovo moram uzeti.

Jako bitna utakmica za oba tima jer i domacin i Cadiz u problemima su i bore se za opstanak. Cadiz je u boljoj poziciji jer je trenutno van zone ispadanja ali imaju isti broj bodova (7) kao i Tenerife koji je u zoni ispadanja tako da pod hitno moraju bjezati s dna isto kao i domacin koji je poslednji sa 5 ukupno bodova.

Cadiz je imao vece ambicije i najavljivali su sami vrh tabele ali za sad im nista ne polazi za rukom. Slaba igra gdje uglavnom nema ideje i vecinom igraju tako sto probijaju po krilu i onda nabacuju u 16 metara sto nije donosilo neke rezultate. Takodje bice bez i dalje povredjenih defanzivaca Maura i Sergio Sancheza a nema ni napadaca Dani Romera sto ce svakako otezati posao gostima u ovako bitnom mecu protiv ekipe kojoj takodje hitno trebaju bodovi (ili bar bod).

Sudija ovog meca Ruben Avalos koji debituje u drugoj ligi ove sezone. Prije toga sudio je samo nize rangove. Debi je imao na mecu Las Palmas – Albacete (1:1) gdje je pokazao samo 2 zuta ali nakon toga u iduca dva susreta koja je sudio pokazao po 5 zutih kartona i danas ce sigurno imati materijala ponovo za taj broj ako ne vise, ostalo je na njemu.

Inace Extremadura do sad jedna od najgrubljih ekipa i to pogotovo kad kuci igraju i na njihovim mecevima na ovom terenu vidjeno je dosta kartona.

09/30/18 LL2 Extremadura UD Elche 2:2 – 6 zutih i 1 crveni
16/09/18 LL2 Extremadura Las Palmas 1:2 – 11 zutih i 1 crveni (6 dobili domacini)
09/09/18 LL2 Extremadura UD Granada 1:3 – 7 kartona
24/08/18 LL2 Ekstremadura JS Deportivo Coruna 0:1 – 6 kartona

Dakle domacin igra dosta agresivno na ovom terenu i ocekujem i danas slican scenario sa minimum 5 javnih opomena. Cadiz do sad nije previse agresivan ali morace biti jer u suprotnom mogli bi u zonu ispadanja.

Statistika sudije:

https://us.soccerway.com/…/ruben-avalos-bar…/159577/matches/

Facebook Comments

Comments

comments