16.10.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP PREDLOG: 20:00 Libija – Nigerija 2 1,92 2:3 WIN
—————————————
AFRIKA: Afrički Kup Nacija – Kvalifikacije – 4. kolo

Cetiri ekipe su u ovoj grupi, Juzna Afrika, Nigerija, Libija i najslabija ekipa Sejseli.
Prve dvije idu u sledecu fazu. Za sad je Juzna Afrika prva sa 7 bodova, Nigerija ima 6, Libija 4 i Sejseli 0. Juzna Afrika igra sa Sejselima i ocekuju se lagani bodovi tako da bi oni trebali na 10 bodova.
Nigeriji po nekim proracunima odgovara remi ovde ali cisto sumnjam da ce igrati na taj rezultat. Nakon ovog kola ostaju im jos dva, protiv Juzne Afrike i Sejsela. Libija ima jos igrati takodje s ova dva protivnika.

Poraz nikako ne bi odgovarao Nigeriji jer bi ih onda Libija prestigla a to cisto sumnjam da ce se desiti.
Ovaj mec Libija nije domacin nego se igra u Tunisu tako da je teren neutralan, to je jedan od razloga zasto Nigerija moze do pobjede. Dalje, ova dva tima igrala su prije samo nekoliko dana i Nigerija ih je dobila 4:0 na svom terenu. Uoci tog duela trener Libije Adel Amrouche je napustio tim jer nije dobijao plate 6 mjeseci.

http://www.soka25east.com/libya-coach-adel-amrouche-quits-…/

https://www.goal.com/…/li…/preview/7hmd5yr0qy0fkbcebsq052p61

Takodje su ovde bez prvog golmana Nashnousha i objektivno imaju dosta slabiji tim od Nigerije gdje je u tom prvom duelu 3 gola zabio Ighalo, tu su jos Kalou (igrac Bordoa), Musa (Al Nasr), Shehu (Bursaspor), William Troost-Ekong (Udinese), Alex Iwobi (Arsenal), Etebo (Stoke) itd itd.

Dakle dosta kvalitetan tim koji vec danas moze rjesiti pitanje prolaza dalje i onda kasnije se boriti za prvu poziciju sa Juznom Afrikom.

Value kvota definitivno, dobili su ih prije 3 dana 4:0 pa valjda mogu i danas barem minimalnom razlikom.

Facebook Comments

Comments

comments