28.11.2018 (VIP NBA PREDLOG)

VIP NBA PREDLOG: 02:00 Milwaukee – Chicago
Broj koševa Chicago/J.Parker (16.5) VIŠE 24 WIN
——————————————
Jedna od situacija gdje se jednostavno mora igrac odigrati over pa kako god bude. Jabari Parker kao sto znate (oni koji prate NBA) bivsi je clan Milwaukeeja a svaki igrac protiv bivseg kluba uvjek ima dodatni motiv i sigurno ce uzeti koji sut mozda i vise nego inace.

Jedina opasnost ovde je blowout pa da presjedi poslednju cetvrtinu ili nesto slicno a inace ovde kao i obicno on i Zach LaVine morali bi biti glavne karike u napadu Chicaga.

Usao je Parker u formu pa je tako njegov prosjek na poslednjih 10 meceva 18.4 poena po mecu a u poslednje 4 partije prelazio je ovu marginu ubacivsi 20 Phoenixu, 23 Miamiju, 27 Minnesoti i poslednji duel 18 San Antoniju. Raduje cinjenica da Jabari ima i najdeblju minutazu trenutno. Poslednje 4 partije igrao je 40, 39, 39 i 36 minuta.

Opet kazem ako ne bude neki veliki blowout moze Parker i ovde na 17+ poena u dvorani koju jako dobro poznaje. U Chicagu i dalje dosta povreda, Markanen, Boby Portis, Kris Dunn.. Prosli mec u ovoj dvorani bio je blowout ali Parker je igrao 33. minute i ubacio im 21. poen.

Facebook Comments

Comments

comments