28.11.2018 (VIP DUBL DANA)

Kovačević Nemanja
Admin · 8 hrs

VIP DUBL:
————
21:00 Tottenham – Inter 5 kartona
Zbroj kartona (4.5) 
Više 1,85

21:00 Napoli – Crvena Zvezda 3:1
1
1,18

KVOTA: 2,18 WIN
——————–
EUROPA: Liga Prvaka – Grupna faza – 5. kolo

Za Tottenham utakmica za sve ili nista. Ako ne uzmu 3 boda umiru i zadnje nade za sledeci krug (nokaut fazu) lige sampiona jer Inter ima 3 boda vise na drugoj poziciji a u zadnjem kolu Inter docekuje PSV dok Tottenham gostuje doduse rasterecenoj Barceloni ali Inter ce imati mec loptu na svom terenu protiv PSV-a.

Dakle ukoliko domacin ne uzme danas sva 3 boda prica je gotova sto se tice nokaut faze i mislim da ce krenuti u napad od prve minute. U odlicnoj su formi, cak 5 pobjeda u nizu i ovde Interu nece biti nimalo lako ostati neporazen. Tako da i od njih ocekujem da se brane svim silama ali uvjek su opasni iz kontri pa ce englezi morati i to sprecavati.

Sudija mi nije omiljen za kartone, znao je zakazati dosta puta ali nisu lose brojke u Evropskim Takmicenjima. To je turcin Cakir cija je statistika ispod:

https://us.soccerway.com/referees/cuneyt-cakir/92755/

Ocekujem da ce pojazati u ovom neizvjesnom duelu minimum 5 kartona.

Zvezda ce ovde skupo prodati svoju kozu to je jasno ali Zvezda kuci i Zvezda u gostima je druga prica. Ocekujem da Napoli konstantnim napadima dodje ovde do jako 3 bitna boda, u suprotnom mogu se mozda vec sad pozdraviti sa nokaut fazom. Prilika idealna jer medjusobno igraju PSG i Liverpul tako da ce ovde domacin svim silama napadati od prve minute i pitanje je koliko ce Zvezda odolijevati ovim napadima.

Facebook Comments

Comments

comments