20.02.2019

VIP BOMBICA: 21:00 PSG – Montpellier X2 3,60 lose
——————————————
FRANCUSKA: Ligue 1 – 17. kolo

Jeste djeluje suludo ali jednostavno kvota na dvoznak gostiju ima jako velik value iako da se razumijemo ocigledno je ko je favorit i ovo domacin moze veoma lagano dobiti i sa vise golova razlike ali ponavljam prevelik je value da ce gosti bar remi iscupati ovde.

Paris jednostavno sebi moze priustiti i da izgubi i da odigra lose i da stavi desetu postavu jer jasno je svima da ce osvojiti ligu i to je jasno jos odavno. Imaju 12 bodova zalihe u odnosu na Lille i do kraja prvenstva ostaje im da rutinski odrade posao.

Nece igrati Neymar, Cavani, Paredes, suspendovani Thiago Silva, Rabiot dok su upitni (90% nece igrati) Verati i Meunier.

Naravno ima Paris ekipu koja ovo lako moze dobiti, Mbappe bi trebao igrati iako i njemu trener slobodno moze dati odmor.

Ipak nadacu se u odbranu gostiju i cinjenicu da ce biti u mogucnosti realizovati barem jednu kontru. Montpellier je solidna ekipa koju je tesko dobiti u zadnje vrijeme a to govore i rezultati, nisu porazeni na poslednjih 6 duela iako su upisali cak 5 remija i samo 1 trijumf.

Bez puno filozofije, dakle necu sigurno igrati na favorita veceras nego traziti iznenadjenje mozda i na neki osjecaj a kvote za probati su previse dobre pa cu na sitno i probati.

Facebook Comments

Comments

comments