21.02.2019

VIP DUBL(WWIN):
————
18:55 Villarreal – Sporting L. 6 kartona
Zbroj kartona (4.5)
Više 1,40

18:55 Zenit – Fenerbahce 8 kartona
Zbroj kartona (4.5)
Više 1,45

KVOTA: 2,03 WIN
—————-
EUROPA: Europa League – Playoff – 1/16-finala

Visoke granice danas svugdje na kartone ali sa razlogom jer su uzvratni mecevi i nema popravnog tako da kartone i treba ocekivati jer ce svaki tim na svaki nacin pokusati proci u 1/8 finala.

Villarreal je iznenadio portugalce u gostima pobjedom 0:1 i sada su u boljem polozaju ali poznavajuci portugalce ovo je daleko od prolaza španskog tima jer gosti sigurno ovde napadaju.

Domacin nakon loseg pocetka dosao malo sebi i pobjegli iz zone ispadanja i to pobjedom nad Sevillom 3:0. Ovde ce biti teze ali zele oni spasiti sezonu i dogurati sto dalje u ovom takmicenju.

U prvom duelu bilo je cak ukupno 9 kartona. Sporting je uspio i crveni dobiti, tacnije Acuna koji ce preskociti ovaj duel.

Sudija je čeh Pavel Kralovec koji nece imati bas lagan zadatak. Poslednji mec u Evropi koji je sudio bio je PSV-Barcelona gdje je pokazao 5 zutih kartona, danas ocekujem isto mozda i vise.

https://us.soccerway.com/refe…/pavel-kralovec/44486/matches/

EUROPA: Europa League – Playoff – 1/16-finala

Nokaut faza i u ligi evrope. Ovo je revans mec, prvi je uspio dobiti Fener kuci 1:0.
Dakle aktivan rezultat i ovde turski klub dolazi braniti minimalnu prednost, imali su i srece u prvom mecu jer je Zenit promasio i penal tako da ako zabiju danas imaju dobre sanse za prolaz dalje.

Jasno je da ce utakmica biti napeta pa i ne cude ove visoke margine jer ovo su revans mecevi i igraci ce sve uraditi za prolaz dalje, koga briga kasnije za karton sto je dobio.

Ovde dakle Zenit od pocetka trazi gol dok ce Fener vrebati iz kontri i kao sto su navikli i u domacem prvenstvu nece se sigurno ustrucavati od prekrsaja i nesto grubljih startova, inace ova ekipa spada u jedne od grubljih.

Sudija je Michael Oliver koji u domacem prvenstvu (Engleska) sasvim prosjecno vadi kartone jer je poznato da se na ostrvu pusta malo grublji fudbal dok na evropskoj sceni kartone je dijelio i sakom i kapom pa je tako poslednja 4 evropska meca koja je sudio presao ovu marginu i od ta 4 u dva je dao i minimum 1 crveni karton.

http://prntscr.com/mo8qc0

https://us.soccerway.com/referees/michael-oliver/60878/

Ocekujem i danas materijala za minimum 5 javnih opomena ukupno.

http://prntscr.com/mo9doi

Facebook Comments

Comments

comments