14.03.2019

VIP INFORMACIJE LIGE EVROPE I PONEKI TIP:
———————————-
21:00 Arsenal – Rennes (1:3 prvi mec)

Rennes ima prednost iz prednost iz prvog duela 3:1. Arsenal je u tom mecu igrao s 10 igraca jer je Sokratis pocrvenio, pored njega nema i dalje Bellerina (df 19/0), Holdinga (df 10/0) i Welbecka (8/1 mf).
Rennes je bez napadaca Siebatcheua (15/3 att) ali i pored toga imaju odlican i efikasan napad. Ovde ce Arsenal napadati od prve minute. Predlazem pobjedu Arsenala (kvota 1,25), korneri Arsenal -1,5 prvo poluvrijeme 1,45 kao i ukupni korneri -3,5 Arsenal (kvota 1,45). Sudija je latvijac Treimanis koji je lagan na kartonima pa mozete uzeti i over 3,5 kartona (kvota 1,35). Njegova statistika:
https://us.soccerway.com/referees/andris-treimanis/84129/

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/mxxiqk
———————————————–

21:00 Benfica – Dinamo Z. (0:1 prvi mec)

Benfica dakle mora ovde slaviti ali ne samo to nego i cuvati svoju mrezu jer recimo rezultat 2:1 bi odveo Dinamo u 1/4 finale. Portugalcima je prioritet prvenstvo i to je jasno svima. Ovde ce izmiksati sastav malo po svemu sudeci domaci trener. Jasno je da je Seferovic out (bitan napadac) kao i veznjak Fejsa (17/0 mf) koji je kako kazu spreman ali ce biti na klupi, fali i povredjeni Jardel (18/2 df). U napadu domacin nema izbora nego krenuti sa Felixom i Jonasom a pitanje je jos kako ce vezni red izgledati jer Benfica cesto rotira pa je moguce i da vezni red izmjesa i da Zivkovic, Krovi, Gabriel i Gedson krenu.

Goalkeepers: Svilar and Odysseas;
ODBRANA: Ferro, André Almeida, Rúben Dias, Grimaldo, Yuri Ribeiro i Corchia;
VEZNI RED: Zivkovic, Krovinovic, Fejsa, Samaris, Pizzi, Gabriel, Gedson, Rafa i Cervi;
NAPAD: Jonas, João Félix i Jota.

Dinamu je ovo utakmica sezone.
Formacija 4-4-1-1

GOLMAN: Livakovic
ODBRANA: Stojanovic, Caterine, Dilaver, Rrahmani
VEZNI RED: Moro, Kadzior, Gojak, Olmo, Orsic
NAPADAC: Petkovic

Sudija je njemac Aytekin koji je jako solidan sudija.

Benfica je favorit bez obzira ko istrci na teren. Predlog 1 po kvoti 1,45 ali ovde bi mogli vidjeti i minimum 5 kartona jer se ocekuje grublja igra s obe strane pa uzeti over 4,5 kartona (kvota 1,67). Kao i korneri na Benficu hendikep -2,5 po kvoti 1,45 a mozete i prvo poluvrijeme vise kornera Benfica po kvoti 1,30.

Statistika sudije: https://us.soccerway.com/referees/deniz-aytekin/71584/…

————————————————
21:00 Inter – E.Frankfurt (0:0 prvi mec)

Inter u prvom duelu penal promasio ali imaju dobar rezultat, nisu primili gol medjutim sada Frankfurt ako zabije Inter ce morati pobijediti kako bi prosli dalje. Italijanski tim je oslabljen poprilicno, OUT su Asamoah, Vrsaljko, Miranda, Naingolang, Lautaro i Icardi a upitni Nainggolan i Brozovic.
Najveci hendikep kod Frankfurta je povreda Rebica (att 19/8). Tezak mec za prognozu ali ako padne prvi gol u prvom poluvremenu onda je za ocekivati jos poneki pa predlazem 2+ po kvoti 1,25 ili 3+ po kvoti 1,85.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/mxxndj

Sudija je najpoznatiji rumunski sudac Hategan koji u domacem prvenstvu imao puno vise posla nego u Evropi pa je tako u Evropi zadnjih 8 meceva ostao ispod 5,5 margine za kartone.

https://us.soccerway.com/referees/ovidiu-hategan/44971/

——————————————————-
21:00 Slavia P. – Sevilla (2:2 prvi mec)

Tezak mec za oba tima. Sevilla mora napasti jer su primili 2 komada na svom terenu. Slavia nezgodna pogotovo kao domacin i ovde treba ocekivati borbenu utakmicu od pocetka pa ocekujem i kartone ali i golova bi trebalo biti.

Probati over 4,5 kartona po kvoti 1,60 kao i tip oba daju gol po kvoti 1,65.

Sudija je bjelorus Kulbakov koji bi mogao imati dosta posla iako spada u grupu sudaca koji ne potezu previse za dzep:
https://us.soccerway.com/referees/aliaksei-kulbakou/44401/

Sevilla je bez Escudera (15/0 df) i Amadoua (12/0 mf) dok Slaviji fale defanzivac Caufal (19/3 df) i napadac Tecl (9/3 att). Vjerovatne postave: http://prntscr.com/mxxr0d

————————————————-
21:00 Villarreal – Zenit (3:1 prvi mec)

Villareal ima 1:3 iz prvog duela i mogu cak i izgubiti ovaj duel a proci dalje. Potencijalna rotacija kod domacina barem na startu utakmice jer Villarreal vjerovali ili ne je u grcevitoj borbi za opstanak u Primeri u to je prioritet naravno, moraju ostati u ligi.

Za 4 dana igraju jako bitan mec na ovom terenu protiv Vallecana koji je u zoni ispadanja i sa eventualna 3 boda bi konacno prodisali i pobjegli malo od te opasne zone.

Domacin bez veznjaka Trigoerosa (20/3 mf) dok gosti nemaju bitnih izostanaka. Mozda probati X2 po kvoti 1,85 jer kao sto rekoh domacin ima jako bitan mec u prvenstvu za 4 dana a i jako povoljan rezultat iz prvog duela.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/mxxsrk

Sudija je portugalac Soares Dias koji u domacem prvenstvu logicno puno vise poteze za kartone jer se igra grublje.
https://us.soccerway.com/…/artur-manuel-ribeiro-soar…/48071/

Uzeti i 2+ po kvoti 1,25 jer ce Zenit krenuti ofanzivno.

Facebook Comments

Comments

comments