17.03.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 10 hrs

VIP DUBL:
————–
18:30 Moreirense – Benfica 0:4
2
1,50

18:30 Villarreal – R.Vallecano 3:1
1
1,65

KVOTA: 2,47 WIN
—————
– PORTUGAL: Primeira Liga – 26. kolo

Benfica je prosla Dinamo u okviru 1/8 finala Lige Evrope ali u tom mecu su cuvali igrace. Tek u drugom poluvremenu usao je brazilac Jonas koji je zabio gol za produzetke. Benfici je bitnije prvenstvo i to je jasno i svakom navijacu ovog tima. Porto je sinoc slavio 3:0 kuci tako da ovde gosti nemaju pravo na kiks. Porto im bjezi 3 boda i ovde ce se napadati citav mec kako bi se bodovno ponovo poravnali. Dakle u ovom duelu ide najjaca postava koju Benfica ima na raspolaganju. Moreirense jeste nezgodna ekipa ali za klasu slabiji ipak, jedina prednost je domaci teren i nista vise. Oni su na 6. poziciji i mjesto koje drzi Sporting (kval. za Ligu Evrope) im bjezi cak 13 bodova tako da ce se ovaj tim morati zadovoljiti sredinom tabele. Mora se uzeti pobjeda Benfice jer oni odavde moraju kako znaju i umiju do sva 3 boda.

– ŠPANJOLSKA: LaLiga – 28. kolo

Villareal prosao u 1/4 finale Lige Evrope a u domacem prvenstvu bore se za opstanak. Iako su iznad zone ispadanja ipak imaju samo 1 bod prednosti u odnosu na Celtu iz Viga koja je u zoni ispadanja tako da je ovo i te kako bitan mec. Bitan je za goste jer Vallecano je vec u opasnoj zoni, predzadnji su na tabeli sa 23 boda i upravo Villareal koji je prvi iznad crte ima 3 boda viska. Dakle bitan mec za oba tima i ovde se ocekuje velika borba ali prednost se mora dati zutoj podmornici koja je nanizala 3 pobjede. Dvije protiv Zenita u okviru Lige Evrope i jedna u ligi protiv Levantea u gostima 0:2.
Ovde sa 3 boda Villareal bi napravio ogroman korak prema opstanku i tako bukvalno gurnuo rivala Vallecano dalje od cilja. Gosti su naredali cak 6 poraza, to se mora reci pa je onda ovo ekipa koja mozda i zasluzuje ispadanje barem sto se trenutne forme tice: http://prntscr.com/mz3d3v

Vjerovatne pocetne postave:
http://prntscr.com/mz3dmc

Facebook Comments

Comments

comments