16.08.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 8 hrs

VIP DUBL:
—————
20:00 Lorient – Sochaux 1:0
1
1,65

18:30 Hamburg – Bochum 1:0
1
1,55

KVOTA: 2,55 WIN
—————-
– FRANCUSKA: Ligue 2 – 4. kolo

Lorient je jedan od kandidata za ulazak (povratak) u prvu ligu. Do sad dvije pobjede i 1 remi sto je dovoljno za trenutno prvo mjesto. Sochaux u prva 3 kola igrao jako tvrdo i ima gol razliku 2:1, jedna pobjeda i 2 remija ali pitanje je kako ce im bunker taktita pomoci veceras protiv Lorienta koji je napadacki dosta raznovrsan. Jedini izostanak domacinu je Jonathan Martins Pereira.

Sochaux je bez trojice, out su Nicolas Senzemba, Boris Moltenis i Romain Sans. Gosti su proslu sezonu zavrsili tek na 16. poziciji dok je Lorientu promakao play off za jedno mjesto, tacnije samo 1 bod (gol razlika je presudila u korist Lensa da zauzme 5. poziciju).

NJEMAČKA: 2. Bundesliga – 3. kolo

HSV je dosta nepredvidiva ekipa do sad bila za mnoge kladionicare ali i dalje oni su medju top 3 kandidata za ulazak (povratak) u najjacu ligu Njemacke. Nakon mrsavog remija kuci u prvom kolu 1:1 sa Darmstadtom uslijedila je sigurna pobjeda u gostima kod Nurnberga 0:4 i onda sa mjesovitim timom prosli su nekako i u kup mecu.

Dosta bitnih igraca otislo je iz Bochuma, dvojica su upravo dosla u HSV i dobro poznaju danasnjeg protivnika, to su Lukas Hinterseer i Jan Gyamerah. Otisli su i Sidney Sam, Robbie Kruse kao i Tim Hoogland. Trenera Dutta ceka tezak posao jer mora izgraditi novi tim, konstantnih 11 a to u pocetku sezone ne ide lako.

Povredom defanzivca Decarlia u duelu protiv Bielefielda sansu je dobio mladi (17 godina) Armel Bella koji se i danas najavljuje kao stub odbrane. Jasno je onda zasto bi Bochum mogao imati dodatne probleme. Do sad u dva duela primili su 6 golova a zabili 4. Poraz u gostima 3:1 od Regensburga i remi kuci protiv Bielefilda 3:3.

Iako im je napad dosta solidan ovde bi mogla presuditi suplja odbrana i to bi HSV morao koristiti i iskoristiti.

Facebook Comments

Comments

comments