22.08.2019(jedini single)

VIP PREDLOG BOMBICA: 18:30 Vilella M. – Santillan A.
Viella osvaja barem 1 set 1,80 bombica 1 (3,25) 2:1 WIN
———————————————-
ATP – SINGL: US Open (SAD) – Kvalifikacije, tvrda podloga – Polufinale

Dakle predlog je da ce Mario Vilella Martinez osvojiti barem jedan set. Mario je 202. na ATP listi i ima 24 godine. Ove sezone ukupno ima 28 pobjeda i 19 poraza. Kao i svi španci bolji je na šljaci ali odličan je server i mislim da moze napraviti probleme dvije godine mladjem Santillanu, predstavniku Australije.

Santillan ima 22. godine. Dakle nesto je mladji i malo neiskusniji i on je 242. na ATP listi ali prema kladionicama pa i realno ovde je sigurno favorit.

Ipak mislim da mu Vilella moze praviti probleme jer kao sto rekoh Mario ima jako dobar servis pa i return i to je pokazao proslo kolo protiv japanca Taro Daniela kojeg je dobio kao veliki outsajder sa 2:1 (7:6, 6:7, 6:4).

I Santillan je bio odlican proslo kolo i opravdao ulogu favorita protiv Krstina, slavio je 2:0 (6:1 i 6:4). Ipak ovde ocekujem veci otpor španca a kvota da osvaja barem 1 set je vrijedna rizika.

Obojica su vecinom chalenger igraci nema ovde previse razlike u kvaliteti tako da mi je ovo i value. Kvota na Santillana treba da je nesto veca definitivno i ovde je španac previse potcijenjen. Obojica su dobri serveri i mislim da Mario moze bar do jednog seta ako nista drugo.

Facebook Comments

Comments

comments