24.08.2019

VIP PREDLOG: 16:00 Middlesbrough – Millwall 1 2,05 1:1
———————————————-
ENGLESKA: Championship – 5. kolo

Domacin prije pocetka sezone vazio za jedne od kandidata za promociju ali lose su startovali. Remi, 2 poraza i tek proslo kolo pobjeda na ovom terenu nad Wiganom 1:0. Bitno za ovaj tim da im se vraca Dael Fry nakon 4 mjeseca odsustva.

https://www.footballtransfertavern.com/…/middlesbrough-dae…/

Millwall proslo kolo pregazen od strane Fulhama 4:0. Ne samo da su pregazeni golovima nego nisu mogli disati. Fulham je imao cak 84% posjed lopte i Millwall koji do tad nije imao poraz bio je nemocan.

Za ovaj duel najveci izostanak Millwallu je Jed Wallace koji je suspendovan. Dobio je direktan crveni u mecu protiv Sheffield Wed. Mozda je bas njegov izostanak uticao na toliku nemoc Millwalla protiv Fulhama.

https://www.oneboro.co.uk/…/middlesbrough-v-millwall-previe…

Boro mora po sva 3 boda ici, tu nema kalkulacija. Los start, pobjeda nad Wiganom i vrijeme je da se poveze par dobrih rezultata i uspostavi bolja igra ako hoce play off.

Prosle sezone taj play off im je umakao za samo 1 bod, Derby je imao 74 a Boro 73 dok se Millwall jedva spasio ispadanja. Zavrsili su na sezonu na 21. poziciji sa 4 boda vise od Rotherama koji je ispao.

Facebook Comments

Comments

comments