25.08.2019

VIP PREDLOG: 20:45 Cagliari – Brescia 1 1,90 lose
——————————————
ITALIJA: Serie A – 1. kolo

Iako je prvo kolo i uvjek nezgodno za predvidjanje, misljenja sam da je domacin dosta blizi bodovima veceras.
Kaljari proslu sezonu zavrsio na sredini tabele dok je Brescia novajlija u ligi. Oni su zavrsili na prvom mjestu druge lige i direktno se plasirali u Seriju A.

Kaljari proslu sezonu zavrsio na sredini tabele dok je Brescia novajlija u ligi. Oni su zavrsili na prvom mjestu druge lige i direktno se plasirali u Seriju A.
Kaljari je jaci nego prosle sezone, posebno mi se svidjaju dolasci Naingolana iz Intera te jako solidnog Nandeza koji je dosao iz Boce Juniors. Oba napadaca od prosle sezone su zadrzali, dakle veceras bi najistureniji ponovo trebali biti Pedro i Pavoletti. Ostao je i ofanzivni veznjak Castro tako da se ovaj trojac napred dobro poznaje. Dosao je i Christian Oliva da pojaca odbranu iz urugvajskog Nacionala ali realno je da krene danas sa klupe.
Luca Pellegrini se takodje prikljucio domacinu a najveci izostanak bice ne igranje Roga.
Brescia novajlija kao sto rekoh i vec na startu imaju odredjene probleme sa sastavom. Najveca zvijezda tima zbog kartona od prosle sezone mora propustiti ovaj duel, to je Mario Baloteli. Osim njega out su i Ndoj i Dessena i suspendovani Mateju.
Brescia nije puno ulagala za razliku od domacina koji je doveo par jako dobrih pojacanja. Realno je da iskoriste prednost domaceg terena i uzmu sva 3 boda dok bi Brescia svoje prve bodove trebala traziti iduce kolo kuci i to kad im u sastavu bude Baloteli.
Vjerovatne postave:
Facebook Comments

Comments

comments