16.10.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 16 hrs

VIP PREDLOG: 14:00 Pandurii – Ripen.Timisoara 1X 1,75 0:0 WIN
—————————————————–
RUMUNJSKA: Liga 2 – 12. kolo

Nekoliko razloga da probam iznenadjenje u ovom duelu, misljenja sam da domacin moze bar do boda.

Vec sam jednom pisao o domacinu prosli mjesec i probao jednom bombicu ali UTA je bila bolja sa 2:5 tada. Pandurii su bili jedan od vecih klubova Rumunije ali kao i mnogi zbog finansijskih problema zavrsili u nizem rangu. Trenutno imaju prosjecnu ekipu za ovu ligu i bore se za opstanak. Samo jedna pobjeda, 3 remija i 7 poraza. Ta jedna pobjeda bila je kod jako dobre ekipe Metaloglobusa 0:1 u gostima a mozda i ohrabruje poslednji mec kod Csikszeredea 2:2. Tu su gubili 2:0 ali uspjeli u drugom poluvremenu do 2:2, zabili su gol sa igracem manje i uspjeli zadrzati remi. Za ovaj duel suspendovan je Yuefeng zbog crvenog kartona u spomenutom duelu.

Ovaj klub dobio je spor na sudu protiv svojih dionicara i investora koji dugo nisu platili nista pa je bilo igraca koji su igrali besplatno, medjutim Pandurii su napunili kasu sa 3.3 miliona evra sto ce u buducnosti za ovaj rang takmicenja i te kako znaciti klubu i ovaj novac sigurno moze motivisati igrace.

https://www.gsp.ro/…/tun-financiar-pentru-pandurii-va-incas…

Gosti se takodje bore za opstanak. Oni ulaze u ovaj mec nakon sramotnog poraza kuci 0:5 od Miovenija. Trener najavljuje naravno pobjedu ali ne vjerujem da ce biti tako lako protiv motivisanog domacina.

Gosti su bez suspendovanog Mihai Hecskoa dok je povredjen Adrian Zaluschi.

http://liga2.prosport.ro/…/ripensia-nu-are-mult-timp-sa-jel…

Jos jedna prednost domacina je umjetna trava pa cu im dati jos jednu sansu danas i vjerovati da mogu bar do boda jer protivnik nije neka sila, 3 pobjede, 3 remija i 5 poraza do sad.

Facebook Comments

Comments

comments