22.10.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 21 hrs

VIP DUBL LIGA ŠAMPIONA:
——————–
21:00 Galatasaray – Real Madrid 6 kartona
Zbroj kartona (4.5)
Više
1,75

21:00 Juventus – Lok. Moskva 2:1
1
1,22

KVOTA: 2,14 WIN
———————

http://prntscr.com/pmgxuc

– Grupa A

Prvi je PSG sa 6 bodova, drugi Brugge sa 2 i Real i Galatasaray imaju po 1 bod.

Ovde imamo sve preduslove za jedan nervozan duel i minimum 5 kartona ako ne vise. Dakle Galata u domacem prvenstvu tek na 7. poziciji, dosta toga kod njih bas i ne stima ali iako je Real bio na vrhu Španije do ovog kola, vise nije jer su izgubili od Majorke i ove sezone dosta muke za Zidana. Barcelona je preuzela lidersku poziciju sto je svakom navijacu Reala tesko palo.

Real je i oslabljen, kubure s povredama pa i zbog toga im nece biti lako doci do sva 3 boda bas lagano. Povredjeni su i Bale i Lucas Vazquez, Modric, James Rodriguez, Nacho, Asensio dok je Kros pod upitnikom. Hazard, Dani Carvajal i Raphael Varane bi se trebali vratiti u prvu postavu.

Kod domacina sve oci su uprte u Radamel Falcaoa, da li ce proci fitnes test i da li ce zaigrati, pod upitnikom je kao i Lemina i Feghouli..

Sudija do sad idealan za kartone!

To je italijan Daniele Orsato koji je dosta lagan na kartonima. Ove sezone cak 6.67 prosjek zuith kartona i 0.67 crvenih po meču! U ligi sampiona sudio samo jedan mec i to izmedju Ajaxa i Valencije i pokazao cak 9 zutih kartona. Tokom citave karijere na prosjeku je od 5 kartona po mecu dok je u ligi sampiona taj prosjek oko 4.

Zadnji mecevi koje je sudio:

Hrvatska-Madjarska: 4 žuta i crveni karton

Bologna-Lazio: 7 žutih i 2 crvena

Valencia-Ajax: 9 žutih

Atalanta-Fiorentina: 7 žutih

https://us.soccerway.com/refe…/daniele-orsato/59480/matches/

U dva meca Reala u ligi sampiona bilo je 6 i 5 kartona, kod Galatasaraya 5 i 4 kartona.

Svi preduslovi za over su tu pa se nadam da ce igraci igrati svih 90 minuta s dovoljno žara i podariti Orsatu materijala za minimum 5 kartona ako ne vise. Takodje na ovom stadionu je uvjek veliki pritisak navijaca.

– Grupa D

Ovde je Juventus prvi sa 4, Atletico drugi sa 4, Lokomotiva treca sa 3 i Leverkusen bez bodova.

Aposultna razlika u kvalitetu i nema potrebe sa duzim filozofijama. Juventusu ide odlicno, nema tu nekih visokih pobjeda i nabijanja protivnika ali evo vec su na 6 pobjeda u nizu. Bili su blizu i sva 3 boda protiv Atl. Madrida jer su vodili 0:2 u gostima ali Atletico se nekako vratio. Nakon toga ceh je platio Leverkusen s 3:0.

Lokomotiva dosta solidna ekipa, dobili su Leverkusen u gostima 1:2 ali Juventus je prevelik zalogaj trenutno za ovaj tim.

Vjerovatne postave i izostanci:

http://prntscr.com/pmgxm8

http://prntscr.com/pmgxqh

Facebook Comments

Comments

comments