23.10.2019

VIP LIGA ŠAMPIONA:
——————
GRUPA H

18:55 Ajax – Chelsea

1. Ajax 6 bodova
2. Chelsea 3 boda
3. Valencia 3 boda
4. Lille 0 bodova

Dva tima koja su u odlicnim formama. Ajax u prvenstvu bez poraza do sad i prvi su dok je Chelsea trenutno nanizao 5 pobjeda.
Obe ekipe dosta napadacki nastrojene i ovde je Ajax dosta ”opusteniji” jer imaju obe pobjede i vjerujem da bi ih i remi zadovoljio dok Chelsea zna da ce biti tesko u borbi za drugu poziciju sa Valencijom od koje su izgubili na otvaranju i jos im moraju putovati na Mestalju.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/pn3mh8

Ajax bi trebao biti kompletan dok plavcima fale Loftus-Cheek, Barkley, Christensen, Kanté.Sudija rumun Hategan

https://us.soccerway.com/referees/ovidiu-hategan/44971/

PREDLOZI: OBA TIMA DAJU GOL 1,50 X 3,75 0:1 lose

——————————————

21:00 Lille – Valencia

Ista grupa dakle. Za francuze vjerovatno i zadnja sansa da naprave nesto jer ako izgube gotovo sigurno ce se pozdraviti cak i sa trecom pozicijom. Lille nije krenuo dobro ni u domacem prvenstvu a mozda je to trenutno i njihova realnost jer su i slabiji nego prosle godine. Upisali su 4 pobjede, 3 remija i 3 poraza.

Valencia dovela novog trenera koji nije omiljen ni igracima ni navijacima ali debitovao je ovde pobjedom u Londonu nad Chelsijem pa mu se nista ne moze zamjeriti. Jedan poraz nakon toga i to na svom terenu od Ajaxa 0:3. Poslednji mec odigrali su remi sa Atletico Madridom u gostima 1:1.

Vjerovatne postave:

http://prntscr.com/pn3t1b

Gosti bez Piccinia, domacinu fale trojica:

http://prntscr.com/pn3tjl

Sudija njemac Aytekin koji je ove godine sudio 3 klupska duela.

Malmo-Kopenhagen 7 zutih

Benfica-Dinamo Z. 8 zutih i 1 crveni

Valencia-Celtic 4 zuta i 1 crveni

https://us.soccerway.com/referees/deniz-aytekin/71584/

PREDLOZI: X2 1,55 (X 3,50)  (OVER 4,5 KARTONA 1,80)

———————————————

GRUPA G

18:55 Leipzig – Zenit

1. Zenit 4 boda

2. Lyon 4 boda

3. Leipzig 3 boda

4. Benfica 0 bodova

Kao sto vidite ovde ce se vodita velika borba za prve dvije pozicije pogotovo ako Benfica uspije nekako dobiti Lyon, tada bi sve zakomplikovali. Zenit se pokazao kao nezgodan protivnik. Iako ih je Lyon nadigrao u prvom kolu izvukli su 1:1 i onda na svom terenu dobili Benficu 3:1. Dobra forma i u domacem prvenstvu gdje imaju 9 pobjeda, 2 remija i 2 poraza a proslo kolo stradao je Rostov 6:1.

Leipzeig nije u najboljoj formi, nakon 2 vezana poraza, vezali su 2 remija tako da se danas trazi pobjeda nakon 4 utakmice bez pobjede. Nece biti lako ali Zenit je puno slabiji u gostima nego kuci pa je to velika sansa za njemce.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/pn3xpt

Domacin bez Tyler Adamsa, Hannes Wolfa, Patrick Schicka i Ibrahima Konatea dok Zenitu fale Malcom i Emanuel Mammana a upitan je Kokorin.

Sudija Palabiyik iz Turske. Poslednji mec sudio Galatasaray-Sivaspor (7 zutih 1 crveni), prije toga u mecu Trabzon-Besiktas pokazao 9 zutih. Ne sudi puno evropske meceve, poslednji koji je sudio bio je Liga Evrope izmedju Espanjola i CSKA gdje je pokazao 6 zutih kartona.

https://us.soccerway.com/referees/ali-palabiyik/92833/

PREDLOZI: 1X 1,25 1 1,70 (OVER 3,5 KARTONA 1,45)

———————————————

21:00 Benfica – Lyon

Iako se pise da ce Benfica biti bez petorice veceras to i nije istina jer ce Rafa, André Almeida i Florentino Luis bizi u konkurenciji veceras. Povredjeni su i dalje Chiquinho i Conti. Lyon manje vise kompletan, Depay propustio zadnji mec u prvenstvu ali veceras bi trebao igrati.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/pn47ju

Benfica dobro pocela sezonu ali onda pad u igri i daleko su od one ekipe od prosle godine, naravno ostali su i bez prve zvijede Felixa koji je otisao u Atletico ali nije to opravdanje. Dva poraza lagana u ligi sampiona i veceras navijaci ocekuju reakciju protiv jos jednog ranjenog lava koji doduse odigrao dvije dobre partije u ligi sampiona ali u domacem prvenstvu su ispod nivoa. Promjenili su trenera koji je proslo kolo debitovao protiv Dijona ali Lyon je previse toga promasio i ostalo je 0:0.

Bitna utakmica za oba tima, posebno za domacina koji je u must win situaciji ako zele prolaz dalje.

Sudija slovak Kruzliak koji nije poznat kao neki kartonas ali u evropskim takmicenjima je u poslednjih 5 meceva pokazivao redom 6,5,6,7 i 10 kartona.

https://us.soccerway.com/referees/-kruliak/93045/

Tezak mec gdje domacin mora ici po sve ili nista, bod im je malo.

PREDLOZI: 1X 1,40 (OVER 3,5 KARTONA 1,35)

—————————————

GRUPA E

21:00 Genk – Liverpool

1. Napoli 4 boda

2. Salzburg 3

3. Liverpool 3

4. Genk 1 bod

Genk u prvenstvu 5 pobjeda, remi i 4 poraza, ne bas najbolji start ali placaju ceh igranja na dva fronta. Nakon visokog poraza od Salzbuga 6:2 uspjeli su na ovom terenu izvuci 0:0 protiv Napolija iako su italijani imali par dobrih sansi. Danas im stize jos jedan ozbiljan protivnik koji djeluje kao da je u mini krizi ali vjerujem da ce Klopp naci dobitnu kombinaciju da se otkljuca bunker belgijanaca jer Liverpul je vec sada u must win sitaciji, kiks protiv Genka ne dolazi u obzir. Bitno je i da li ce Salah igrati a iz tabora Liverpula najavaljen je od pocetka i sa Salahom Liverpul je dosta opasniji. Prosli mec sa Unitedom je preskocio ali je otputovao na ovo gostovanje i trebao bi u prvih 11.

Sudija Slavko Vincic. Ne pokazuje puno kartona u domacoj ligi dok na evropskoj sceni pokazuje vise naravno ali spada u underase. Liverpool i dalje je jedna od najkorektnijih ekipa sto se kartona tice i na njihovim mecevima nema cesto kartonijade.

https://us.soccerway.com/referees/vincic-slavko/46071/

PREDLOG: 2 1,30

—————————–

21:00 Salzburg – Napoli

Duel trenutno drugoplasirane i prvoplasirane ekipe ali znaju oba tima da je Liverpul veliki favorit u duelu sa Genkom pa ce neko veceras pasti sa svoje pozicije. Salzburg pokazao u prvom kolu kakav napad imaju sa mladom zvijezdom Haalandom koji je zabio 3 komada u prvih 45 minuta igre. Takodje Salzburg je pokazao i u engleskoj napadacki arsenal zabivsi 3 gola Liverpulu gdje su englezi od 3:0 dozvolili da jedva izvuku 4:3 golom Salaha.

Dakle Salzburg je ozbiljna ekipa, u domacem prvenstvu cesto su sa rezervama pa Ligu Šampiona igraju odmorni i biće sigurno ovde velika borba s Napolijem. Problem domacina je odbrana i to im je slabija strana ali kao sto rekoh napad do sad bez greske i nema takmicarske utakmice od marta mjeseca gdje nisu zabili barem 1 gol.

Spomenuti Haaland bio je povredjen tokom internacionalne pauze i protiv Liverpula usao je u drugom poluvremenu i zabio gol za 3:3. Ovde bi trebao startati od pocetka meca.

http://prntscr.com/pn4pk0

Napoli moguce da ce imati probleme u odbrani jer su pod upitnikom 3 defanzivca, Mario Rui, Nikola Maksimovic i Elseid Hysaj.

Sudija fracuz Turpin koji je znao ”zezati” sto se kartona tice pa kad on sudi vecinom preskacem igru na kartone.

https://us.soccerway.com/referees/clement-turpin/45511/

PREDLOZI: OBA TIMA DAJU GOL 1,50 GG3+ 1,80

——————————————

GRUPA F

21:00 Inter-Dortmund

1. Dortmund 4 boda

2. Barcelona 4 boda

3. Inter 1 bod

4. Slavia Prag 1 bod

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/pn4ucn

Inter ukoliko izgubi bice u jako teskoj poziciji i zato veceras ocekujem veliku borbu s njihove strane a poznavajuci trenera Contea sigurno je da ce ih nabrijati i njemcima ce biti tesko iako su oni dosta rastereceniji sto se rezultata tice. U prvenstvu Inter je odmah iza Juventusa, samo 1 poraz dok ovde poraz od Barcelone 2:1 i mrsavih 1:1 u prvom kolu sa Slavijom. Alexis Sanchez fali odavno tako da ce opet napred biti Romelu Lukaku i Lautaro Martinez.

Gosti bez Reusa koji navodno ima grip a upitan je Alcacer dok se Roman Burki oporavio od povrede.

Sudija englez Anthony Taylor koji u evropskim mecevima jednostavno voli pokazivati kartone pa tako ima iza sebe impresivan niz od cak 9 meceva u Evropi gdje je premasio marginu od 4,5 kartona.

http://prntscr.com/pn4x83

Ono sto je jos zanimljivo, u cak 6 od tih 9 pokazao je i crveni karton!

https://us.soccerway.com/referees/anthony-taylor/60851/

Jasno je da ce ovaj njegov niz jednom stati ali vrlo vjerovatno da ce i veceras imati dosta posla jer Inter ovde ce svim sredstvima probati do pobjede a ni njemci nisu naivna ekipa, znaju da ako izgube sve ce se zakomplikovati jer je treca ekipa Barcelona koja moze dobiti svakoga.

PREDLOZI: 1X 1,40 1X&2+ 1,70 1 2,35 (OVER 3,5 KARTONA 1,40) (OVER 4,5 KARTONA 1,97)

—————————————————-

21:00 Slavia-Barcelona

Iako do sad jedan bod, ekipa iz češke je jako nezgodna. To je prvo Inter osjetio na svojoj kozi u prvom kolu (1:1). Dosta su kompaktni, nemaju super zvijezde i poprilicno su uigrani, dobro se brane i tesko je igrati protiv njih. Ipak prosli mec Dortmund je nasao rjesenje i dobili su ih 0:2 u gostima. Ovo je idealna prilika za Barcelonu da se malo otrese ili od Intera ili Dortmunda i tako skoro sigurno obezbjedi top dvije pozicije iako do kraja ima jos dosta.

Slavia tesko da ce se citav mec braniti ali igrace pametno to je sigurno, cilj je ne primiti sto duze gol a u napadu sta se napravi iz kontre ili polukontre jer znaju da bi bilo pogubno odmah spustenog garda na katalonce. Dolaze odmorni jer je derbi sa Realom za vikend otkazan zbog nereda u Barceloni i zato mogu sa najjacom postavom ovde.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/pn5212

Dizu formu katalonci, napred odlicni trojac Lionel Messi, Luis Suarez i Antoine Griezmann pa se česima opet ne pise bas dobro. Morali bi perfektno odigrati da izbjegnu poraz.

Sudija škot koji je često ispao i skot, to je Madden, upamcen kao dosta skrt sudija na kartonima, umislja da je na ostrvu i da je ovo ostrvski fudbal gdje se pusta dosta gruba igra pa ovaj sudija nije preporucljiv za overe, pokazuje karton bukvalno kada bi ga svaki sudija svijeta pokazao i to je to.

https://us.soccerway.com/referees/bobby-madden/90594/

PREDLOZI: 2 1,50 2&3+ 2,20

Facebook Comments

Comments

comments