12.11.2019

VIP NBA PREDLOG: 03:00 Utah – Brooklyn
Broj koševa Brooklyn/K.Irving (26.5)
VIŠE 1,85 27 WIN
————————————
SAD: NBA

U nekim kladionicama ga imate i na 25,5 (supersport itd).
Da ne igraju protiv Utaha vjerovatno bi ovo potegao cak i na jaci ulog a ovako zbog dosta dobrih defendera kod domacina i Goberta pod kosem preporucujem srednji ulog kao i obicno u NBA..

Naime jos jedan must bet pa kako god zavrsio.

Kod Brooklyna veceras ne igra Caris LeVert koji je u startnoj petorci i koji uzima poprilican broj suteva, on je druga violina Bruklina, odmah iza Irvinga naravno..

**Caris LeVert (thumb) ruled out for Tuesday. (BROOKLYN)

It’ll either be Garrett Temple or Spencer Dinwiddie moving into the starting lineup with LeVert on the sidelines, and Kyrie Irving could see a ridiculous usage on Tuesday.**

Dakle umjesto njega ili Dinwiddie ili Temple u startnoj petorci. Irvingu znatno skace usage, uzece dosta suteva pa ako bude egal mec i uz pristojan procenat suta iz vana moze on i preko ove margine.

Ove sezone fantastican, odlicno se uklopio u ovu ekipu i preuzeo ulogu lidera te je na prosjeku od cak 30.0 poena po mecu u ovih pocetnih 9 partija. U dresu Bostona protiv Utaha dvije partije, prva 2017. godine i 33 poena i prosla 2018. godine 20 poena. Veceras bez LeVerta ocekujem da Irving dosta forsira i pitanje je samo koliko ce ga sut iz vana sluziti..

Matchup mu je Mike Conley koji je solidan defender ali moze Irving napraviti dosta toga, mora jednostavno. Protiv Conlija dok je Conley bio u dresu Memphisa a ovaj u Bostonu naravno u zadnje dvije partije ubacio je 26 i prosli mec cak 38 poena..

Facebook Comments

Comments

comments