13.11.2019

VIP NBA DUBL:
————
01:00 Orlando – Philadelphia
Broj koševa Philadelphia/Al Horford (14.5) 14 lose
VIŠE 1,85

01:00 Charlotte – Memphis
Broj koševa Charlotte/D. Graham (15.5) 19 WIN
VIŠE 1,85

KVOTA: 3,42
——————-
– SAD: NBA

Upravo izasla vijest koju sam ocekivao jer je trener jos juce izjavio da ce Embiid igrati utorak (sinoc protiv Atlante) ali da ne moze reci sa sigurnoscu da igrati i srijedu protiv Orlanda i upravo i zvanicno objavljeno.

** Joel Embiid (knee) ruled out Wednesday.**

Uvjek je ovde pomalo tesko i odabrati koga over od trojca Simmons-Horford-Richardson-Harris ali istina je da Horfordu ponajvise skace usage a i margina je ok. Harris je sinoc bio jako los iako je i on bez Embiida ubacivao najvise i moze i on ponovo sigurno dosta poentirati.

Horford ce dakle preuzeti ulogu centra ali tog takozvanog leteceg centra. Izvlaci se na suteve za 3 poena i dosta je solidan. Nije lagan matchup s Vučevićem ali u zadnje 4 partije u dresu Bostona protiv vučka ubacivao je 15, 15, 10 i poslednji mec 18 poena. U ovih 9 meceva ove sezone na prosjeku je 15.9 poena po mecu.

Poslednji mec bez Embiida bio je protiv Portlanda i tu je Horford ubacio 25 poena a prije toga cak 32 poena Phoenixu pa bez obzira na tezeg protivnika ovo je value margina i ocekujem ga na minimum 15 poena.

– SAD: NBA

Devonte’ Graham predvodi drugi unit Charlotta i sve vise paznje skrece na sebe svojim odlicnim partijama pa je po nekima tako cak i mjesto Roziera u startnoj petorci upitno ukoliko Graham nastavi sa ovako dobrim partijama. Do sad na prosjeku nesto vise od 17 poena po mecu. Veceras kod domacina 99% nema Bacona sto ne utice direktno na Garahamove minute jer ce vjerovatno Monk startati ali onda ce u drugom unitu imati jos vise prostora, igra u prosjeku 31. minutu i ova margina je dosta povoljna protiv jako lose odbrane Memphisa.

**Dwayne Bacon (knee) doubtful Wednesday.**

Zadnje brojke Grahama 35, 15, 24 i 19 poena. Vjerujem da moze i veceras bar 16.

Facebook Comments

Comments

comments