18.07.2020

VIP DUBL:
——-
20:30 Zurich – Young Boys 0:5 win
2
1,30

21:45 Milan – Bologna 4:1 win
1
1,55

KVOTA: 2,02 WIN
——————
– ŠVICARSKA: Super League – 32. kolo

Do kraja jos pet kola a Young Boysi su u mrtvoj trci za sampionsku titulu sa St. Gallenom za kojim trenutno zaostaju samo 1 bod. Protiv Basela su gubili 3:0, smanjili na 3:2 i sa igracem manje cak propustili i sansu za bod jer su promasili penal u poslednjim sekundama meca. Nakon toga kuci su dobili Servete sa 4:2.

Zurich ima sanse da se dokopa 4. pozicije i kvalifikacije za Ligu Evrope ali pitanje je koliko mogu u ovom duelu. Oni su prosli mec protiv Basela morali poslati U21 tim jer im je citav prvi tim i svo osoblje bilo u izolaciji zbog korona virusa. Velika vecina je danas izasla iz izolacije ali ne svi tako da domacin nema sve igrace na raspolaganju i nisu ni trenirali proteklu sedmicu tako da su pomalo nespremni za ovaj duel gdje gostima igraju samo 3 boda i nista vise.

https://www.fcz.ch/…/p…/news/2020/spieltag-kompakt-yb-jul20/

Poslednjih 6 medjusobnih duela (od 2019. godine) dobili su gosti.

– ITALIJA: Serie A – 34. kolo

Milan je ekipa koja je mozda i u najboljoj formi nakon korona pauze. Ovde je samo pitanje da li oni zele igrati Ligu Evrope ili ne jer prosle sezone je bilo spekulacija da su je namjerno izbjegavali ali sudeci i prema proslom kolu oni zele u top 6 ekipa i ovde im se mora dati prednost protiv Bologne koja je svoje brige prebrinula.

Ekipa Stefana Piolija je nakon pauze dobila ekipe poput Rome, Lazija i Juventusa, proslo kolo Parmu 3:1 iako su gubili 0:1 tako da ekipa koja je u ovako dobroj formi morala bi do punog plijena protiv Bologne koja dosta igra toplo-hladno.

Milan bez vecih promjena u odnosu na prosli mec s tim da se nakon suspenzije vraca Alexis Saelemaekers.

Vjerovatna postava: Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Ibrahimovic

Bologna je bez Federico Santandera i Jerdy Schoutena.

Vjerovatna postava: Skorupski; Mbaye, Tomiyasu, Danilo, Dijks; Dominguez, Medel, Soriano; Skov Olsen, Palacio, Barrow

http://www.thehardtackle.com/…/ac-milan-vs-bologna-preview…/

Facebook Comments

Comments

comments