18.07.2020

VIP PREDLOG: 16:00 Fulham – Sheffield W. 1 2,10 5:3 WIN
——————————————–
ENGLESKA: Championship – 45. kolo

Predzadnje je kolo u championshipu i jako zanimljivo jer dosta je ostalo nepoznanica. Ovde moram po ovoj kvoti uzeti trijumf Fulhama jer u ovim trenucima Brentford koji je mjesto iznad njih (treci) gubi 1:0 od Stokea i Fulham bi pobjedom mogao prici na -1 bod Brentfordu i -2 boda drugoplasiranoj ekipi WBA i tako odrzati sanse kakve takve da se u zadnjem kolu cak i direktno plasira u visi rang.

Ne bi naravno zavisili sami od sebe ali dok sansa postoji vjerujem da ce i pokusavati. Kvota povisoka mozda jer je domacin bez Terence Kongoloa i vec tri kola bez Ivan Cavaleiroa ali i trener gostiju javno je priznao i izjavio da je Fulham sigurno jaca ekipa od njegovog Sheffielda.

https://www.examinerlive.co.uk/…/live-fulham-sheffield-wedn…

https://ninetyminutesonline.com/fulham-team-news-attacker-…/

Gosti su i matematicki obezbjedili opstanak i jedina mala briga im ostaje sto kasnije mogu dobiti kaznu oduzimanjem par bodova zbog nepravilnosti u finansijama ali ta odluka jos nije na vidiku i vjerovatno nece ni biti kaznjeni.

Fulham ce biti motivisan, igraju u odlicnoj formi jer u zadnjih 5 kola 4 pobjede i 1 remi i samo 1 gol su primili u tih 5 kola tako da po ovoj kvoti moram probati pobjedu Fulhama.

Facebook Comments

Comments

comments