20.07.2020

VIP DUBL:
———
21:15 Wolverhampton – Crystal P. 2:0 win
1
1,50

21:00 Numancia – Tenerife 2:1 win
1
1,50

KVOTA: 2,25 WIN
——————
– ENGLESKA: Premier League – 37. kolo

Wolvesi su bolja ekipa u to nema sumnje i igrace i sigurno s dosta vise samopouzdanja jer Palace je nanizao cak 6 poraza. Domacin pobjedom preskace Tottenhama i dolazi na evropsku poziciju dok su gosti obezbjedili opstanak i sto se njih tice zele da se ova agonija zavrsi sto prije jer kako rekoh vec 6 poraza u nizu. Oni ce igrati za cast i obraz sto bi se reklo kluba ali pitanje je kolio mogu protiv odlicnih vukova.

Palace je kuburio i sa povredama a spisku se pridruzio i kapiten Milivojevic koji je napustio poslednji trening zbog bolova u koljenu i tesko je ocekivati da zaigra veceras.

https://www.standard.co.uk/…/crystal-palace-xi-wolves-confi…

Vjerovatna postava gostiju:

Guaita; Ward, Dann, Sakho, Mitchell; McArthur, Kouyate, McCarthy; Townsend, Zaha, Ayew

Domacin ima odlican trio napred koji cine Jota, Gimenez i Traore i gotovo bez izostanaka ulaze u ovaj duel a cilj su sva 3 boda.

https://www.expressandstar.com/…/wolves-v-crystal-palace-n…/

S druge strane Palace kao sto rekoh jedva ceka kraj sezone, imaju solidnog Zahu i Ayewa napred ali realno odbrana dosta slaba i kubure i sa izostancima. Bentekea nema zbog kartona a povredjeni su Patrick van Aanholt ,James Tomkins, Jeffrey Schlupp , Martin Kelly, Gary Cahill te spomenuti Luka Milivojevic.

– ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 42. kolo

Ovde je racunica jasna. Numancia ako ne pobjedi ispada iz lige a cak i sva 3 boda im ne garantuju opstanak nego ce morati osluskivati rezultate La Corune, Albacetea i Luga i nista osim pobjede ih ne ostavlja u ligi.

Mala sreca za njih je sto Tenerife realno dolazi da odradi samo ovaj duel jer im rezultat i nije toliko bitan, nisu usli u play off i mogu se ocekivati cak i neke rotacije u prvoj postavi jer nema potrebe da se rizikiju prvotimci a treba dati sansu i nekim igracima koji nisu puno igrali.

Trener gostiju poveo je sledece igrace:

Ortola, Alex Muñoz, Undabarrena, Alberto, Luis Milla, Javi Muñoz, Dani Gómez, Suso Santana, Álex Bermejo, Nahuel, Carlos Ruiz, Lluís López, Aitor Sanz, Isma López, Joselu, Miérez , Moore, Šipčić, Lasure, Dani Hernández, Javi Alonso, Elliot i Jorge.

https://www.clubdeportivotenerife.es/…/ultima-convocatoria-…

https://www.clubdeportivotenerife.es/…/nueva-visita-blanqui…

Tenerife jeste kvalitetnija ekipa ali sav motiv je na strani domacina koji ce gristi od prve minute jer samo 3 boda ih ostavljaju u ligi.

Facebook Comments

Comments

comments