18.07.2020

VIP PREDLOG: 18:15 Atromitos – Panionios 1 2,06 0:0 lose
———————————————————-
GRČKA: Super League – Ispadanje skupina – 33. kolo

Dosta visoka kvota i to je jedan od glavnih razloga zasto cu juriti pobjedu domacina. Ovo je poslednje kolo u ovoj play out grupi gdje je Atromitos drugi odmah iza Asterasa dok je Panionius porazom u proslom kolu od direktnog rivala Panetolikosa 0:2 svoje sanse za opstanak sveo na minimum. Trenutno im je jedina nada da ovde slave, Xanti izgubi od Larise i onda bi tako bili predzadnji i igrali dodatno razigravanje za opstanak sa jednom ekipom iz druge lige.

Medjutim kvaliteta manjka gostima i proslo kolo je za njih bilo odlucujuce i pokazali su dosta slabosti protiv spomenutog Panetolikosa. Kvota ovako visoka jer Atromitosu ne trebaju bodovi i trener ce vjerujem malo promjesati karte ali oni najavljuju da zele zavrsiti na prvoj poziciji u ovoj grupi pa tako vjerujem da ce izvesti i solidan sastav.

https://www.facebook.com/…/a.31913203810…/3259188704103137/…

https://www.atromitosfc.gr/…/8748-apostoli-atromitos-panion…

Poveo je sledece igrace: Mandas, Stroungis, Gallo, Goutas, Daviotis, Kivrakidis, Umbides, Risvanis, Rabegio, Giakoumakis, Natsos, Ensikoulou, Bousoulatzits, Androutsos, Manousli, Kanousos, Manousos, Kanousis

Fali prvi golman Megyeri te suspendovani De Pauw i Katranis.

Panionios u odnosu na prosli mec bez jos dva igraca iz prve postave, obojica standardni defanzivci, Stavropoulos (Df 30/1) i Saramantas (Df 25/0). Pored njih fale Tsiloulis (Mf 28/4), golman Malherbe (GK 12/0) i Camara (Mf 12/0).

Panionis ima sledece igrace na raspolaganju:

Ass, Arabouli, Dominguez, Doumtsios, Evangelou, Kiakos, Korbos, Lymperakis, Maximovic, Kodnik, Milojević, Nikas, Economidis, Papageorgiou, Papanikolaou, Rentzira, Retsos, Retsos.

Facebook Comments

Comments

comments