07.09.2020

VIP PREDLOG: 19:30 Pfeddersheim – Eppelborn 1 1,80 2:1 WIN
———————————————-
NJEMAČKA: Oberliga Rheinland-Pfalz/Saar – 2. kolo

Eppelborn je proslu sezonu igrao ligu vise ali su zavrsili ubjedljivo zadnji na tabeli i ispali su u ovu ligu gdje ih u drugom kolu ceka Pfeddersheim. Ovde je bitno reci da su gosti bukvalno poluamaterski klub jer dosta igraca ima regularne poslove van fudbala i fudbal im je kao hobi te neki dodatni izvor zarade.

U prvom kolu oba tima su porazena s tim da je danasnji domacin morao s igracem manje skoro sat vremena pa i ne cudi poraz dok su gosti na svom terenu nadigrani od Diefflena 2:4.

Za ovaj duel kod ekipe gostiju bizarna situacija jer dvojica startera ne igraju jer moraju na posao  Zimmermann i Strauss dakle out iz ovih bizarnih razloga dok je Marjanovic povredjen.

http://www.fussballverein-eppelborn.de/

Marjanovic je bitan defender ovog tima i nakon 25 minuta u proslom kolu povrijedio se (ligamenti koljena) te je usao André Dalphin.

Tako su prosirili spisak povredjenih defendera jer je i Bone Marjanovic kao sto rekoh jedan od stubova odbrane ovog tima.

https://www.fupa.net/…/fv-eppelborn-fv-diefflen-9243660.html

Pfeddersheim nije nikakva velesila. Oni su proslu sezonu zavrsili na sredini tabele sa 9 pobjeda, jednim remijem i 11 poraza medjutim u ovom trenutku su definitivno kvalitetnija ekipa i morace bez samo suspendovanog Bjorga koji je pocrvenio proslo kolo.

Poslednji medjusobni duel ove ekipe bio je 2018. godine na ovom terenu kada je Pfeddersheim slavio sa cak 5:1.

Ocekujem da kvota padne bar na 1,50 ako ne i vise..

Facebook Comments

Comments

comments