14.09.2020

FREE VIP DUBL:
——
21:00 Brighton – Chelsea 1:3 WIN
2
1,63

17:30 Zenit – Arsenal Tula 3:1 WIN
1
1,35

KVOTA: 2,20 WIN
—————-
-ENGLESKA: Premier League – 1. kolo

Danas cu (za sad) odigrati ovaj dubl. Znam da je tesko engleze uhvatiti jer su jedna od najjacih liga i svako svakoga moze dobiti ali praticu Čelzija ove sezone jer su napravili tim recimo po mom ukusu. Jedini problem moze im predstavljati odbrana ali mislim da sto se napada tice tu ne bi trebali zakazati jer su doveli jako fina pojacanja. Werner, Chilwell, Hravetz, Silva, Zyiech itd dosta kvalitetni igraci. Zyiech je povredjen za ovaj duel dok je Kovacic suspendovan a Pulisic upitan.

Ipak dosta kvaliteta je tu u vidu Wernera, Hudson-Odoia, Mounta, Hawertza, Jorginha, Kantea itd..

Mozda ce trebati vremena da se uigra Celzi ali mislim da ce biti dosta blizi bodovima nego li Brighton koja je cvrsta ekipa ali tehnicki dosta slabija od plavaca.

Njemacki duo Werner and Havertz koji su dosli iz Leipziga odnosno Bayer Leverkusena pravice odbrani domacina dosta problema. Od pojacanja Lampard ne moze racunati na spomenutog Zyiecha i Silvu.

Igraci koje Lampard ima na raspolaganju:

GOLMANI: Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero.

ODBRANA: Cesar Azpilicueta, Reece James, Antonio Rudiger, Fikayo Tomori, Juan Castillo, Andreas Christensen, Kurt Zouma, Marcos Alonso, Emerson Palmieri.

VEZNI RED: Jorginho, Ruben Loftus-Cheek, Ross Barkley, Mason Mount, Kai Havertz, N’Golo Kante.

NAPADACI: Christian Pulisic, Callum Hudson-Odoi, Tammy Abraham, Olivier Giroud, Timo Werner.

https://www.sussexlive.co.uk/…/lampard-full-chelsea-squad-b…

– RUSIJA: Premier League – 7. kolo

Zenit kiksao dva kola za redom i ovo je vec sada must win situacija za njih pogotovo jer u goste dolazi Tula koja djeluje skroz bezidejno bez svog najboljeg igraca i strijelca Lutsenka koji je povredjen. Jednostavno osim njega malo ko u ovom timu moze iskreirati sebi sam sansu i zabiti.

Prosle sezone u oba duela Zenit ih je dobio pa ocekujem danas reakciju od prve minute i agresivan pristup domacina te sva 3 boda.

Međusobni mečevi: ZENIT – ARSENAL TULA

10.11.19 PL Arsenal Tula Zenit 0 : 1

13.09.19 PL Zenit Arsenal Tula 3 : 1

Zenit pobjedom dolazi na prvu poziciju jer ima utakmicu manje i mislim da ovu sansu nece prokockati. Za klasu su kvalitetnija ekipa, u napadu im je jedan Dzyba, imaju par reprezentativaca Rusije i kao sto rekoh Tula bez Lutsenka igra bezidejno i mislim da im bunker danas nece dugo izdrzati.

Facebook Comments

Comments

comments