20.09.2020

VIP PREDLOG: 18:00 Giresunspor – Menemen 1 1,76 1:1 u 96 (lose)
——————————————–
TURSKA: 1. Lig – 2. kolo

Dva tima koja su proslu sezonu zavrsili na sredini tabele medjutim ove sezone Giresunspor najavljuje top 5 mjesta jer su ulozili dosta novca u transfer periodu i imaju ambicije cak za prvu ligu ali vidjecemo sta ce biti..

U prvom kolu imali su probleme sa pojacanjima jer ih dosta nije na vrijeme dobilo dozvolu da igra pa su tako prvi mec morali sa dosta omladinaca i izgubili su 3:1. Taj mec bio je dobar za kladjenje jer nakon sto je pusten info da Girenspur ne moze racunati na toliki broj igraca kvota na njihove protivnike je pala sa 3,10 na cak 1,35..

Danas je najbitnije da tih problema nema i imaju sve igrace na raspolaganju. Jos su se pocetkom ovog mjeseca u tim pridruzili Ibrahima Balde (Oviedo), Serginho (Skenderbegeu),Levy Madinda, napadac Tozlu iz Malatye, Tut iz Ankare, zadnji vezni Picinciol itd itd..
Menemen realno slabiji nego prosle sezone jer su prodali najbolje igrace a pojacanja su upitnog kvaliteta. Oni su prvi mec izgubili takodje ali na svom terenu od Altinordua..
Znam da je potrebno vremena da se nova ekipa domacina skroz uigra, medjutim postoji razlika u kvalitetu u svakom aspektu i ovde i individalni potez moze rjesiti utakmicu tako da mislim da ce domacin krenuti po pun plijen.
Facebook Comments

Comments

comments