21.09.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:30 L.A. Lakers – Denver
Broj koševa L.A. Lakers/A.Davis (27.5)
VIŠE 1,86 31 WIN
————————————-
SAD: NBA

Igrao sam ga i u prvom duelu gdje su Lakersi oduvali Denver i pobjeda nije dosla u pitanje od samog pocetka. Zbog toga je ne samo Davis nego i ostatak ekipe kao i prva petorka Denvera isla ranije na odmor i Davis je za samo 32. minute ubacio 37 poena..

Denver je prosao i Utaha i Clipperse u 7 utakmica. Utah je donekle i koristila cinjenicu da je Denver tanak u odbrani reketa, tacnije Jokic nije nikad ni krio da mu odbrana nije jaca strana dok to Clippersi nisu koristili toliko.
Misljenja sam da ce Lakersi ponovo forsirati Davisa u reketu i probati Jokica malo i opteretiti u odbrani ne bi li usao u faul probleme. Inace Davis protiv Denvera (Jokica) u zadnjih 7 meceva ubacuje redom 28, 40, 25, 32, 33 27 i poslednji duel 37 poena.
Ocekujem da LeBron bude raspolozen za asistencije kao i prosli put kad je upisao cak 12 a da obrva koristi rupe u reketu i ako nista ide na slobodna bacanja 15 puta ponovo kao i prosli put gdje je s linije penala imao 12/15.

Izvlaci se i na sut za 3 poena, odlican je i mid range suter tako da za 35+ minuta koliko bi trebao igrati jer ovo je finale zapada sposoban je ubaciti 28 poena a nadam se da nece ponovo biti blowout te da ce Denver pruziti dosta jaci otpor.

Facebook Comments

Comments

comments