20.10.2020

VIP PREDLOG: 20:45 Nottingham – Rotherham 1 1,90 1:1 lose
———————————————
ENGLESKA: Championship – 6. kolo

Domacin ima ekipu za bar top 6 mjesta gdje su plovili i prosle godine vecinu sezone ali ove su startali ocajno. Prva 4 kola sva 4 poraza i onda poslednje kolo sva 3 boda na gostovanju kod Blackburna, bilo je 0:1 za Nottingham..

Ocekuje se da ovaj tim krene sa boljim rezultatima jer kad imate igrace kao sto su Freeman, Lolley, Graban te Ameobi onda se od vas ocekuju golovi i bodovi a to domacinu nije islo od ruke u prva 4 kola..

Gol Blackburnu su zabili u 90′ minuti i to je sigurno ubrizgalo dozu samopouzdanja pred ovaj duel gdje ce traziti prve bodove na svom terenu ove sezone..

Rotheram s druge strane na ovo gostovanje ce bez svog trenera, Paul Warne mora jos biti u izolaciji jer mu clan porodice ima Covid19. Proslu utakmicu vodio je od kuce ali porazeni su na svom terenu 1:2 od Norwicha..

Ista situacija i danas, dakle mec ce voditi i pripremiti od kuce..

Pored toga imaju povredu jednog startera a njegov identitet nije htio otkriti Nottinghamu dok je Angus suspendovan..

**”We’ve got one injury that looks a bit of a problem, I don’t want to announce to Nottingham Forest who that is, it looks a long term one which is a problem. Angus (MacDonald) is obviously suspended so that’s one enforced change we’ll have to
make.**

Prosle sezone Nottingham je zavrsio na 9. poziciji dok se Rotheram jedva spasio ispadanja..
Ocekujem da domacin konacno krene sa partijama kakve se od njih ocekuje i da se penje u gornji dio tablice.
Facebook Comments

Comments

comments