22.01.2021

VIP NBA PREDLOG: 04:00 Phoenix – Denver
Broj koševa Phoenix/Ayton, Deandre (14.5)
VIŠE 1,85 27 WIN
—————————————-
SAD: NBA

Must bet definitivno i za sad moj prvi izbor za veceras. Dakle pisao sam bezbroj puta da je Denver u dnu lige po segmentu odbrane protivnickog centra.

Ayton u Phoenixu dosta toplo-hladno ove sezone, imao i prevelik broj blijedih partija ali ako je suditi prema zadnje dvije partije stvari se mjenjaju i ocigledno je doslo do toga je i trener shvatio da on mora dobijati vise lopti u reketu. Prosle sezone bio je otprilike na prosjeku 18 poena po mecu i taj prosjek mora drzati i ove..

Dakle predzadnju partiju 18 poena Memphisu i onda poslednja protiv Houstona cak 26 poena gdje je imao par lijepih prodora sa zakucavanjima koji su se vrtili po NBA TV..

Prije toga kazem blijede partije i jedina vrijedna spomena je upravo protiv Denvera gdje je upisao 22 poena.

Ocekujem ga opet agilnog u napadu i mislim da ova margina mora biti visa pa cu je pokusati iskoristiti jer je sigurno veliki value.

Booker i Paul bi mu morali slati kao i u proslom mecu nesto vise lopti pa ako je ubacio 22 kad je moze se reci bio van forme Denveru ne vidim razlog zasto ne bi veceras barem 15 kada je ocigledno u velikom usponu i kada je postao dosta agresivniji prema obrucu.

Facebook Comments

Comments

comments