22.01.2021

VIP PREDLOG: 20:00 Salford City – Harrogate 1 2,05
———————————————–
ENGLESKA: League Two – 25. kolo

Pisao sam vec o ekipi Salforda ali ponovicu par detalja..

Salford je ekipa ciji su vlasnici bivse zvjezde Mancestera te biznismen iz Singapura, Piter Lim. Proslu sezonu u ovoj ligi bili su 11. ali ove sezone ambicije su dosta vece, cilja se na promociju i Salford ce biti sigurno u vrhu tabele..
Imaju ponajbolji vezni red lige, trojac Andrade, Asante i Hunter a imaju i odlicnog napadaca bivseg igraca Rochdalea Hendersona koji je drugi najbolji strijelac u istoriji tog kluba..

Jedno vrijeme Scholes je bio na klupi ali doveli su novog trenera, Richie Wellens koji je bio trener Blackpoola, Oldhama, Doncastera i Leicestera..

Takodje treba reci da su se pojacali i tokom ovog zimskog prelaznog roka pa bi tako mogli debitovati Robbie Gotts i Tom James..

Gosti su bili bukvalno prinudjeni na pojacanja zbog problema sa povredama. Doslo je 6 igraca i ne zna se da li ce neko debitovati..
Nekoliko igraca se oporavilo od povreda ali i dalje van stroja su Mitchell Roberts, Dan Jones, Joe Cracknell, Mark Beck i Will Smith remain dok zbog kartona (suspenzije) nece biti Warren Burrella i Lloyd Kerrya..
Cilj gostiju je obezbjediti opstanak bez poteskoca i vjerujem da ce to i uraditi dok je ambicija domacina visi rang do kojeg ce vjerujem i doci. Dijele ih samo 2 boda od direktne promocije i ocekujem da idu po pun plijen kao favoriti na svom terenu.

Takodje tukli su ih na poslednjih 5 medjusobnih duela;

Međusobni mečevi: SALFORD – HARROGATE
19.12.20 LT Harrogate Salford 0 : 1
27.03.19 NL Harrogate Salford 0 : 1
27.11.18 NL Salford Harrogate 3 : 2
20.01.18 NLN Salford Harrogate 2 : 1
05.09.17 NLN Harrogate Salford 1 : 2

Facebook Comments

Comments

comments