19.10.2021

FREE VIP NBA PREDLOG: 04:00 LA Lakers – Golden State
Broj koševa LA Lakers/ R.Wesbrook (19,5) MANJE 1,85 8 WIN 
—————————————-
SAD: NBA

Dugo smo cekali i NBA pa da krenemo i u te bitke..

U prvom kolu juricu under na prvog pleja Lejkersa jer mislim da je margina previsoka i da ce tokom sezone biti niza ako nista za 2 poena..

Westbrook je dosao iz Washingtona u Lakerse kao i Carmelo Anthony pa sad u prvoj petorci imaju trojac Westbrook-Davis i Lebron James a kao starteri jos bi trebali biti Carmelo i Bazemore koji ce najvise biti zaduzen za defanzivu..

I ove sezone mozete ocekivati od Westbrooka da juri triple double svaki mec i imace jako puno asistencija pa zbog toga ga nikako nije zahvalno over igrati jer ce jednostavno vise asistirati i nece uzimati previse suteva..

Samo jedan pripremni mec odigrali su zajedno i Wess i LeBron i Davis i to upravo protiv Golden Stejta.

U tom duelu Westbrook je upisao 10 poena, 10 skokova i 6 asistencija i igrao je 28 minuta te uzeo 9 suteva (jedna pogodjena trojka)

**LeBron James had 17 points, six rebounds, four assists, three steals, a 3-pointer and six turnovers on 7-of-16 shooting in 26 minutes, and Russell Westbrook double-doubled with 10 points, 10 rebounds, six assists, a block and a 3- pointer on 3-of-9 shooting in 28 minutes. This was the first time in the preseason that LeBron, AD and Westy were on the
court together. Carmelo Anthony hit 4-of-12 shots for 13 points**

Dakle ovu partiju ce igrati sigurno 30+ minuta ali ne bi trebao pored Davisa, LeBrona pa i Carmela koji voli potegnuti cesto za 3 poena uzeti previse suteva..

Tu je i Rondo s klupe koji preuzima poziciju pleja i kazem ocekujem od Russella i ove sezone jako puno asistencija.

Bez obzira sto ovde ima povoljan matchup jer ce najvise ici na Karija kazem nije tip igraca koji ce na debiju za Lakerse ispucati 15+ suteva..

Od Davisa se dosta vise ocekuje, veteran Anthony zeljan dokazivanja a tu je i gospodar Lejkersa Lebron koji ima svu slobodu..

Kazem ocekujem da Wess bude tokom sezone na nizoj margini jer ce sigurno opet biti triple-double masina pa cu ga u prvom kolu uzeti under..

Facebook Comments

Comments

comments