19.10.2021

VIP DUBL:
—–
16:30 Celtic – Ferencvaros 2:0 WIN
1
1,56

18:55 Club Brugge – Man.City 0:4 WIN
2
1,30

KVOTA: 2,03 WIN
————–
– Europa League – Grupna faza – 3. kolo

Must win situacija za Celtic ako zele nadu za prolaz dalje. Oba meca su izgubili isto kao i madjarski tim dok su Leverkusen i Betis na po obe pobjede i maksimalnih 6 bodova..

Celtic je imao problema sa izostancima i povredama ove sezone ali polako se vracaju u normalu. Trener nije krio da se ovaj mec mora dobiti i da ce izvesti najjacih 11 pa cak i vjerovatno prije vremena u vatru baciti James Forresta koji i te kako znaci timu ali zbog povrede je bio out neko vrijeme..

**Hoops gaffer, Ange Postecoglou, speaking at his pre match press conference, has said that this is a must win match, “There’s no shying away from it – we need a win.

“The other two sides have won their opening two games so if we’re going to bridge that gap we’ve got to win our remaining games, particularly the two at home.”

And it seems Ange is really looking to go for it when you look at his squad selection ahead of the tie this afternoon.

Postecoglou released his match day squad and there was a notable inclusion amongst the many familiar names in James Forrest.

Forrest has been a long term injury worry for Ange Postecoglou and did return to training this week and with his inclusion in today’s matchday squad will give the Celtic fans hope that the Scottish international may play some part in tonight’s fixture.**

Celtic je u prvom kolu jako oslabljen napravio dosta problema Betisu u gostima i poveli su cak 0:2 ali izgubili 4:3 da bi sledece kolo potonuli na svom terenu od apotekara 0:4.

Sledece dvije u prvenstvu su obe dobili i obe u gostima tako da danas pred punim stadionom i na svom terenu jednostavno moraju po sva 3 boda.

Madjarski tim je dosta nepredvidiv i sigurno manje kvaliteta posjeduju nego li škoti. Oni su svoj prvenstveni mec izgubili kuci od Zalaegerszega iako su igrali u dosta jakom sastavu.

Ovo je tesko gostovanje za njih i vjerujem da ce Celtic uspjeti do sva 3 boda.

– Liga sampiona

U ovoj grupi su jos PSG i Leipzeig i bicu kratak.

City nakon poraza od Parisa u gostima 2:0 ovde mora uzeti sva 3 boda. I u tom duelu protiv PSG-a bili su dominantni i
protiv 90% protivnika su dominantni ali parizani su iskoristili svoje sanse dok City nije..

Briz je za cudo do sad neporazen u dva kola. Remi ovde protiv PSG i pobjeda zadnje kolo kod Leipzeiga 1:2.

Tvrda ekipa kada se brane ali City previse rjesenja ima u napadu da ne uzme pun plijen.

Moze se vec sada reci must win situacija iako ima do kraja jos puno..

Facebook Comments

Comments

comments