22.10.2019

VIP DUBL ENGLEZA:
———–
20:45 Bristol R. – Bolton lose
1
1,55

20:45 Sunderland – Tranmere 5:0 win
1
1,50

KVOTA: 2,32
———————
– ENGLESKA: League One – 15. kolo

Ne volim igrati protiv ekipa koje su zakucane za dno ali to je trenutno realnost Boltona. O njima sam pisao dosta na pocetku sezone. Umalo su se ugasili zbog finansija ali spas u zadnji cas i uspjeli su dovesti 10-ak fudbalera u 9 dana koliko su imali prelaznok roka medjutim to su sve bili slobodni fudbaleri bez vecih uloga u nekim klubovima.

Ipak navijaci Boltona su zadovoljni, svjesni su situacije a situacija je takva da kubure dosta i s povredama. Na listi su vec Ben Alnwick, Joe Bunney, Jake Wright, Will Buckley), Liam Bridcutt i Liam Edwards a lose vijesti za jos dvojicu, Jack Hobbs i Harry Brockbank ce biti van terena duze nego sto se to ocekivalo tako da stubovi odbrane ponovo ce biti mladi igraci Zouma i Adam Senior.

https://www.burndenaces.co.uk/…/team-news-bristol-rovers-v-…

Roversi sigurno kvalitetnija ekipa, imali su niz od 7 meceva bez poraza do proslog kola i ukoliko ne potcijene Boltona ili goste ne pomiluje neka veca sreca ovo bi morali dobiti i upisati bitna 3 boda u borbi za Play off.

https://footballleagueworld.co.uk/2-bolton-weaknesses-bris…/

https://www.bwfc.co.uk/…/…/october/preview-bristol-rovers-a/

Bolton ima ofanzivan stil igre iako nemaju dovoljno kvaliteta pa ih to cesto kosta golovima iz kontre a jos ovako oslabljeni kazem, trebace im velika doza srece da izbjegnu poraz.

– ENGLESKA: League One – 15. kolo

Sunderland promjenio trenera prije 10-ak dana ali jos su bez pobjede, igrali su dva meca u gostima i sada igraju na svom terenu koji je najveci u ovoj ligi. Vrijeme je da Sunderlend dodje do punog plijena jer ova ekipa predvidjena je za promociju ali trenutno su tek na 10. poziciji i cilj je sada barem play off pa preko play offa traziti put u visi rang. Ove sezone nemaju poraza na ovom terenu.

Tranmere ima gomilu izostanaka i to neki se vuku jos od kraja prosle sezone pa je roster poprilicno skucen. Igraci koji fale gostima su Ollie Banks, Harvey Gilmour, Darren Potter, CALUM WOODS, MARK ELLIS, EVAN GUMBS, OLLIE BANKS, HARVEY GILMOUR, DARREN POTTER, JACOB MADDOX, COREY BLACKETT-TAYLOR, ISHMAEL MILLER, MORGAN FERRIER..

https://www.roversrearguard.com/…/tranmere-rovers-injury-s…/

Dakle trebali bi startati igraci koji su igrali proslo kolo kuci remi sa Southendom 1:1.

Sunderlend prosle sezone nije uspio preko play offa jer ih je izbacio Charlton u finalu dok je Tranmere dosao iz druge lige.

Facebook Comments

Comments

comments