04.07.2020

VIP PREDLOZI:
————
20:25 Aus.Klagenfurt – FC Juniors 3:0 WIN
1
1,60

18:15 Basel – Xamax 2:0 WIN
1
1,50

21:00 Chelsea – Watford 3:0 WIN
1
1,50

18:00 Setubal – P.Ferreira 2:3 WIN
X2
1,35 (2 2,25)

19:00 Bursa – Altinordu 1:0 WIN
1
1,50

17:00 Rac. Santander – Elche 1:2 WIN
2
1,95

UKUPNA KVOTA: 15,79 WIN
—————
– AUSTRIJA: 2. Liga – 26. kolo

Sav motiv na strani domacina. Juniorsi jesu prije dva kola napravili iznenadjenje i dobili Ried kuci 3:2 ali proslo kolo su pali na svom terenu 1:3 protiv Amstetena tako da su sigurno outsajderi protiv jedne od najjacih ekipa ove lige.

Klagenfurt u borbi za promociju u prvu ligu. Trenutno su drugi ali imaju utakmicu manje tako da pobjedom izbijaju na prvo mjesto i direktan plasman u visi rang.

Juniorsi su imali solidnu sezonu, oni su svoje brige prebrinuli, sedmi su na tabeli i ovde dolaze igrati rastereceno. Sa njima ugovor nije produzio Jan (17/1 df) i moguce da trener malo i rotira postavu.

https://www.fcjuniors.at/gegner-in-klagenfurt-hat-aufstieg…/?

fbclid=IwAR1YaD08yjf0mhmZoF4QVwMe97nAxtP2P_PoTHMJLdqULrkajntccKf2ZeE

Domacinu svaka pobjeda korak blize eliti.

Spomenucu samo i da ce mec poceti minutom sutanja na spomen Hohenbergeru tako da ce domacin biti dodatno motivisan

https://www.kleinezeitung.at/…/Nachruf_AustriaLegende-Fredd…

– ŠVICARSKA: Super League – 28. kolo

Basel je kiksao proslo kolo i tako se udaljio od prve pozicije gdje im sada Boysi i St Galen bjeze 6 odnosno 8 bodova. Ipak kvota dosta solidna da zaobidjem njihov trijumf jer Xamax djeluje dosta lose. Poslednji su na tabeli i u grcevitoj borbi za opstanak medjutim ukoliko bude cist mec ovde ce tesko i do boda a kamoli sva 3.

Kod Basela suspendovan Alderete (22/1 df) a povredjen veznjak Zuffi (18/1 mf) dok su gostima pod povredama Xhemajli (19/3 df) i Osš (18/0 df) a od prije fali Doudin (15/0 mf).

– ENGLESKA: Premier League – 33. kolo

Timovi s razlicitim ambicijama. Lampardova ekipa zeli zadrzati 4. poziciju i ligu sampiona dok se Watford bori za opstanak. Plavcima je najblizi United sa samo 2 boda manje na 5. poziciji tako da nema opustanja iako su se moze se reci proslo kolo opustili kod West Hama te izgubili 3:2 a prije toga su dobili City na ovom terenu 2:1.

Kovacic ce propustiti ovaj duel a spisak igraca domacina je sledeci:

Arrizabalaga, Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Alonso, Kante, Barkley, Jorginho, Pulisic, Willian, Abraham, Caballero, Zouma, James, Emerson, Loftus-Cheek, Gilmour, Mount, Hudson-Odoi, Giroud.

Pulisic igra u odlicnoj formi a odbrana Watforda nikako ne ulijeva povjerenje.

Gosti su poveli sledece igrace:

Foster, Gomes, Masina, Femenia, Holebas, Mariappa, Cathcart, Kabasele, Cleverley, Chalobah, Hughes, Doucoure, Capoue, Pereyra, Sarr, Deeney, Welbeck, Pedro, Gray, Quina.

https://talksport.com/…/chelsea-vs-watford-live-talksport-…/

Međusobni mečevi: CHELSEA – WATFORD

02.11.19 PL Watford Chelsea 1 : 2

05.05.19 PL Chelsea Watford 3 : 0

26.12.18 PL Watford Chelsea 1 : 2

– PORTUGAL: Primeira Liga – 30. kolo

U Setubalu nezavidna situacija. Nakon 11 meceva bez pobjede trener je dobio pedalu a danas na klupi je novi-stari trener koji tesko da ce odmah moci nesto promjeniti. U proslom kolu dobili su cak 3 crvena kartona pa tako danas nema ni Guedesa (att 18/4), Leandrinha (11/0 mf), Silvia (24/0 df) i Zequinha (24/2 att). Ukupno cetvorica suspendovana dok je prvi golman Makaridze povredjen.

Fereira trenutno bolja ekipa iako imaju samo bod vise od Setubala. Oba tima traze bodove u borbi za opstanak ali tesko je ocekivati da domacin uzme sva 3 kada su trenutno u ovakvom rasulu.

– TURSKA: 1. Lig – 32. kolo

Jedna od gorih liga za ozbiljno kladjenje ali uzecu pobjedu Burse danas. Da nisu dobili kaznu zbog finansijskih nepravilnosti sada bi imali 55 bodova i bili na drugoj poziciji koja direktno vodi u visi rang medjutim i ovako su blizu, cetvrti na tabeli sa 52 boda, samo 2 manje od drugoplasirane Adane.

Pod novim trenerom Irfanom Ledom Bursa igra dosta bolje i zadnja dva kola pobjede od po 1:0.

Gosti solidni ove sezone ali bez nekih ambicija jer su opstanak obezbjedili i ovde dolaze bez pritiska. Nadigravace se ali kvalitetnija ekipa bi trebala do punog plijena pogotovo jer igraju sa dosta vise motiva.

– ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 38. kolo

Pet kola prije kraja Santander je poslednji na tabeli i oni su vec ispali iz lige dok se Elche bori za promociju i play off.

Trenutno su na 6. poziciji i cak 6-7 ekipa ispod njih imaju samo po 2-3 boda manje tako da je svaki bod i svaka pobjeda jako bitna.

Domacin kao sto rekoh ispao iz lige ali trener kaze da moraju do kraja igrati fer i za cast kluba ali ipak imaju dosta problema i sa izostancima pa tako nece biti Luca Zidanea, Alexisa, Álvara Cejuda, Davida Barrala, Borja Galána, Nandoa i Tresaca kao ni Jon Andera koji je prije neki dan postao otac pa je vjerovatno jos mamuran . Tako ce domacin u ekipu uvrstiti i nekolicinu omladinaca iz B tima.

https://www.lavanguardia.com/…/el-elche-quiere-sacar-tajada…

Vjerovatna postava domacina:

Iván Crespo; Carmona, Aitor Buñuel, Jordi Figueras, Manu Hernando, Abraham Minero; Nico Hidalgo, Kitoko, Sergio Ruiz, Camus; William.

Kod Elchea nema ni dalje Mfulua, Óscara Gil-a, Andonija Lópeza i Claudija Medine ali se vracaju Dani Calva i Víctor Rodríguez.

Elche: San Román, Tekio, Verdú, Josema, Juan Cruz, Folch, Jony Alamo, Josan, Pere Milla, Iván Sánchez i Escriche ili Jonathas.

Mislim da je kvota vrijedna rizika jer gosti ce igrati sa puno vise motiva, tribine su prazne pa Santander nema niti neku prednost domaceg terena.

Facebook Comments

Comments

comments