02.09.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs
VIP DUPLANJE:
————
20:30 Olympiacos – Giannina 5:0
1
1,25

16:45 Feyenoord – NAC Breda 4:2
1
1,18

18:00 Viking – Levanger 3:0
1
1,36

KVOTA: 2,00 WIN
———————
– Grčka

Oly odradio posao u Ligi Evrope, prosli su engleski Burnley pobjedom kuci 3:1 i u cetvrtak odigrali 1:1 u Engleskoj i tako dosli do grupne faze. Ne vjerujem da su previse umorni pred ovaj duel jer imali su par dana za odmor i mec se igra u vecernjem terminu tako da pred skoro uvjek punim tribinama slabasna Giannina ima jako male sanse za bilo sta. Domacin odlicna ekipa, tu su Pardo, Fourtounis, Christodoulopoulos, Guerrero itd itd.
Giannina je proslo kolo takodje imala tesko gostovanje kod AEK-a i porazeni su 2:0, slicno nesto treba i danas ocekivati.

– Trece kolo kod holandjana. Feyenoord nakon kiksa u prvom kolu i poraza u gostima kod Grafshapa vezao dvije pobjede. Prvo kuci 3:0 protiv Exelciora i proslo kolo cak 3:5 u gostima kod Heerenvena, vodili su 0:4. Odlican napad gdje je najistureniji Van Persie, tu su jos odlicni Toornstra koji je zabio 2 gola u proslom kolu, zatim Larsson, Berghui itd.
Breda dva poraza i pobjeda, ocekuje ih teska sezona i borba za opstanak i domaci tim ovakve prilike ne smije propustati.

– Norveska druga liga. Viking u borbi za promociju u visi rang. Trenutno su treci sa samo 2 boda manje od Mjondalena s kojim ce voditi borbu za tu drugu poziciju. Do kraja jos 8 kola i ovakvi penali se ne smiju propustati. Kazem penali jer Levanger je najgori tim lige koji vec polako pakuje kofere za nizi rang. Poslednji su sa samo 13 bodova, zabili 26 a primili 49 golova, 3 pobjede, 4 remija i cak 14 poraza. Smanjili su svima plate u klubu sto govori dovoljno o njihovim ambicijama, dakle polako pripreme za 3. ligu Norveske.

1 CommentSeen by 57

Facebook Comments

Comments

comments