18.09.2018

Kovačević Nemanja
22 hrs

VIP PREDLOG: 21:00 Crvena Zvezda – Napoli
Zbroj kartona (4.5) VIŠE 1,90 6 WIN
————————————-
EUROPA: Liga Prvaka – Grupna faza – 1. kolo

U ovoj grupi su jos PSG i Liverpul i ni Zvezda a ni Napoli nisu imali srece sa zrijebom. Za oba rivala ovo je bitan mec jer Zvezda realno jedino Napoliju moze otkinuti neki bod, tesko je ocekivati nesto protiv Liverpula i Pariza.
Napoli takodje zna da ako zeli u sledeci krug onda Zvezdu moraju dobiti u oba meca i protiv Liverpula barem kuci slaviti. Dakle jako bitan mec za oba tima i pred prepunim tribinama ocekujem dosta solidan otpor Zvezde koja ce morati i nekim prljavijim startovima sprecavati opasne napade Napolija.

Sudija je povoljan za kartone i on je jedan od razloga zasto igram over. To je poljak Marciniak koji je u 5 poslednjih meceva koje je sudio lagano isao na 5+ kartona a u poslednja 3 pokazao na svakom i po crveni karton.

Njegova komplet statistika:

https://us.soccerway.com/refere…/szymon-marciniak/…/matches/

Zvezda je sa Salzburgom prosli mec igrala sa 6 kartona dok su protiv Trnave u uzvratu igrali mec sa ukupno 9 kartona. Napoli nije inace gruba ekipa ali ovde se ocekuje takav tempo da ce morati i oni prekidati kontre Zvezde a to je onda cist zuti karton pogotovo kod Marciniaka. Iskreno ocekujem da Zvezda dobije vise kartona pa mozete i to negdje pokusati a ukupno ocekujem minimum 5 komada.

Facebook Comments

Comments

comments